Yardımınız lazım hikayem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben 2 yıl boxa gittim henüz 15 yaşında 80 kiloydum boyum1.70 civarındaydı şimdi 2 yıl sonra bıratım 64 kilo ve 1.76 boyundayımdım bu yaz boxu bıraktım ve 73 kilo oldum şimdi Body başladım boxtAn gelme kardiom olduğu için direk ağırlıkla başladım ve şuanda 50 kilo kaldırabiliyorum göğüste iyimi sizce 1.5 ay oldu başlayalı.Protein için sabah süt içiyorum ve 3 yumarta yiyorum akşam sadece süt gün içinde yağsız yemek yemeye çalışıyorum ve bcAA almanı önerdiler sizce almalınıyım ? Ve beslenmem yeteri kadar bana protein sağlarmı ? Teşekkür ederim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ajy7avu3.jpg
elimde bu var fotoraf olarak

vucudun ıyı gozukuyo 1,5 ay ıcın 50 kılo bench ıyıdır agırlıkla devam et bence .

Teşekkür ederim beslenme ile ilgili bir düşüncen varsa duymak isterim

Bana kalırsa protein biraz yetersiz, forumu araştıracak olursan günlük kilo başına en az 1.5 gr. protein alman gerektiğini göreceksin

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Yeni başlayanlarda Supplement (protein,aminoasit vs) kullanımı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Genel Beslenme Mantığı (Nasıl Kilo Alırım?) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı