• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yardımınıza iğtiyacım var ne yapmam gerek

arkadaşlar yardımcı olun askerden önce bi ay gittim salona sonra 6 ay askerlik askerde sınav barfiks mekik cektim sadece oldgm konumdan dolayı tekrar başladım 3cü haftadayım bu karın ve üst karın çıkıntısından nasıl kurtulurum nasıl çalışmalı ve beslenmeliyim
ngqkYM.jpg

karnımçı içime çekmediğimde üstteki resim
vLBmY4.jpg

bu normal karın salmış hali
1kA4jN.jpg

buda karşıdan görüntüsü

hııt cardio haftada 2-3 gun bıde salonda yaptıgın agırlık calısmaları yanı o gobegın dumduz olması 5-6 ay surer cok yavas gecen bı surec

hit cardio derken hocam? hızlı şekilde atmak istiyorum ben bu yağları nasıl yapabilirim? beslenme felan neye dikkat edicem
Hit cardio demek koşu bandında koşarken 1 dk yavaş tempoda koşacaksın sonraki 2 dakikada hızlı tempoda koşacaksın bu şekilde devam edecek. Böylece nabzını hızlandırıp yavaşlatarak yağ yakımını hızlandırabilirsin. Bu süreç çok uzun bir süreç hemen etki bekleme. Yaklaşık 5-6 ay sürebilir o göbeğin gitmesi. Tabi yediklerine de bağlı biraz. Yediklerine çok dikkat edersen daha kısa sürede de gidebilir.
3 beyazdan (tuz, şeker, hamur işi) kesinlikle uzak dur. Tuz çok az yemeklerde kullanılabilir. k.hidrat olarakda bulgur pilavı yemeni öneririm (50 veya 100 gram). Protein ağırlıklı beslenmen gerek (tavuk haşlama, balık, et gibi) bulgur pilavını sadece öğlen öğününde yemeni öneririm. proteini iyi alman gerek ki yağ yakımı antrenmanlarında kas kaybı yaşamayasın.

Hit cardio demek koşu bandında koşarken 1 dk yavaş tempoda koşacaksın sonraki 2 dakikada hızlı tempoda koşacaksın bu şekilde devam edecek. Böylece nabzını hızlandırıp yavaşlatarak yağ yakımını hızlandırabilirsin. Bu süreç çok uzun bir süreç hemen etki bekleme. Yaklaşık 5-6 ay sürebilir o göbeğin gitmesi. Tabi yediklerine de bağlı biraz. Yediklerine çok dikkat edersen daha kısa sürede de gidebilir.
3 beyazdan (tuz, şeker, hamur işi) kesinlikle uzak dur. Tuz çok az yemeklerde kullanılabilir. k.hidrat olarakda bulgur pilavı yemeni öneririm (50 veya 100 gram). Protein ağırlıklı beslenmen gerek (tavuk haşlama, balık, et gibi) bulgur pilavını sadece öğlen öğününde yemeni öneririm. proteini iyi alman gerek ki yağ yakımı antrenmanlarında kas kaybı yaşamayasın.
Tuzu kesmeyi neye dayanarak öneriyosun hocam

dondurma sever tarafından gönderildi

Back
Yukarı