sarikurt
Üye
Eskiden hergün 50 şınav 50 mekik çekiyodum.1 sene civarı sürdürdüm bu antremanı ama tekniklerini bilmiyodum,nefes alma,set sayısı fln gibi.Uzun süre ara verdim 4-5 sene kadar.Tüm kaslarımı güçlendirmek ve hacim kazanmak için 1 ay önce yine başladım ama program tam oturmadı.4 sorum var yardımcı olursanız sevinirim.
şöyle bir program hazırladım siteden yardım alarak:
Pazartesi karın
Sırt =Salı
çarşamba= karın
omuz,arka kol =Perşembe
cuma= karın
3.gün:bacak,ön kol=Cumartesi
4 gün:göğüs,pazu=Pazar
Sorular:
1)programım iyimi?tavsiyeniz yada düzeltmem gereken bir yer varmı?
2)ben göğüs kaslarımı ve bicepslerimi şişirmeyi diğerlerine göre daha çok istiyorum.Mesela işim olmadığı sadece karın çalıştıracağım günlerde(P.tesi hariç,kaslar tam dinlenemez) karın çalışmasının yanına ayriyetten göğüs yada bicepsten birini daha ilave edebilirmiyim ?
yani şu şekil:
Pazartesi karın
Sırt =Salı
çarşamba= karın,biceps
omuz,arka kol =Perşembe
cuma= karın,göğüs
olabilirmi?
3)ben 12 tekrardan sonra beni öldürecek ağırlıklarla çalışlıyorum,12 tekrar bazen 3 bazen 4 set şeklinde.Bu kaslarımın hacmini geliştirmeme yardımcı olurmu yoksa 6 tekrardan sonra beni öldürecek ağırlıklarlamı çalışıyım?
4)Hacim istiyorum ama hacim çalışan güçsüz ve dayanıksız olur diyolar.Bu doğrumu?
şöyle bir program hazırladım siteden yardım alarak:
Pazartesi karın
Sırt =Salı
çarşamba= karın
omuz,arka kol =Perşembe
cuma= karın
Sorular:
1)programım iyimi?tavsiyeniz yada düzeltmem gereken bir yer varmı?
2)ben göğüs kaslarımı ve bicepslerimi şişirmeyi diğerlerine göre daha çok istiyorum.Mesela işim olmadığı sadece karın çalıştıracağım günlerde(P.tesi hariç,kaslar tam dinlenemez) karın çalışmasının yanına ayriyetten göğüs yada bicepsten birini daha ilave edebilirmiyim ?
yani şu şekil:
Pazartesi karın
Sırt =Salı
çarşamba= karın,biceps
omuz,arka kol =Perşembe
cuma= karın,göğüs
olabilirmi?
3)ben 12 tekrardan sonra beni öldürecek ağırlıklarla çalışlıyorum,12 tekrar bazen 3 bazen 4 set şeklinde.Bu kaslarımın hacmini geliştirmeme yardımcı olurmu yoksa 6 tekrardan sonra beni öldürecek ağırlıklarlamı çalışıyım?
4)Hacim istiyorum ama hacim çalışan güçsüz ve dayanıksız olur diyolar.Bu doğrumu?