Yardımınıza ihtiyacım var birşey yapıyorum ama...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eyvaz26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fitness'a yeni başladım boyum 1.95, kilom 125 ,yağ oranım %30 civarları baya sıkıntılı yani anlıyacağınız.
Baya zor ve stressli bir program deniyorum ama işe yarayacağı konusunda bazı şüpelerim var .
Sabah kalkıyorum 1 bardak kahve içip aç karna spora gidiyorum kardiyo ağırlık antremanı yapıp eve dönüyorum.
Evde ne yemek yapılmışsa biraz ondan alıp yanına 1 tam 3 yumurta beyazı , bir kasede yoğurt yiyip öğünümü kapatıyorum sizce bu doğru mu ?

Alman gereken kaloriyi hesapla dostum, güzelce böl onu öğünlere , nasıl almak uyuyorsa sana, haftada 2 gün ağırlık yapıp geri kalan günler sadece kardiyo yapsanda yeterli olur, ağırlığı 2. Planda tut bence şu aşamada

öğün atlama. Ben 107 kilodan 78 kiloya düşmüştüm eskiden. 3 öğünde yemiştim. Sabah aç karnına 2 bardak su iç. Bu önemli. Öğünler arasını 4 5 saat tut. Latte cappuchino gibi köpüklü kahveler içme. Filtre kahve tavsiye ederim. Cheat meal dedikleri kaçamakları kesinlikle yapıp vücudu şaşırtmalısın. Belki 2 yada 3 haftada bir yapabilirsin bunu. 2. yada 3. haftada, bir öğün istediğin şeyi ye. Akşam öğünlerinde sebze ağırlıklı beslenebilirsin. Akşam yemeğinden sonra hiçbir atıştırmalık yapmamalısın. Ağırlığı aç karnına yapma. Sıkıntı olur. Vücuda faydadan çok zarar.

Yağ yakmak istiyorsan en iyi vakit sabah ve aç olman bu 2si seni yağ yakma makinesine çevirir

Ağırlık kaldırmak istiyorsan glikojen depoların dolu olucak yoksa senin kaldırdığın ağırlık ancak sarkmayı önler öğle bi şekilli kas bekleme şekilli kaslar için maksimum zorlama ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmek gerekir adamlar 200-250grm pirinç yiyorlar hergün hesapla kaç kalori ediyor sırf pirinçler

Vede ne olursa olsun protein almayı unutma

Back
Yukarı