Merhabalar internette çok araştırma yaptım ve profesyonel kişilerin burda olduğunu öğrendiğim için hemen üye oldum. Size sormak istediğim şu Ben 3.5 ay önce sezeryanla ikinci doğumumu yaptım tam olarak 3 ay önce spora başladım. Haftanın 6 günü Leslie, zumba ve Jessıca smıth videolarından yapıyorum evde sırasıyla. Spor salonuna gitme imkanım yok maalesef. Beslenme şeklim ise dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ekmek nerdeyse hiç yok belki sabah bir dilim, günde 2,5-3 lt su içiyorum. Akşamları en geç 7 de yemeği kesiyorum ve 12 gibi yatıyorum oğlum kolik olduğu için... Gün içerisinde her türlü besin tüketiyorum ama Bi süre kalori hesabı yaptım günlük aldığım kalori 1500-1700... Bu arada süt veriyorum ve oğlum sadece anne sütü alıyor. Bu yüzden çok ağır diyetlere giremem... Evet asıl mevzuu ben 3 aydır spor yapıp yediklerime de dikkat etmeme rağmen verdiğim kilo sadece 3. 84 küsürdüm şuan 81 im. Tartıda çok fark yok ama aynaya baktığımda oldukça fark var. Çok güzel Bi incelme söz konusu, kıyafetlerim olmaya başladı ama tartıda neden kilo değişmiyor. 3 aylık bu kadar spora rağmen neden kilo veremiyorum... Yorumlarınız bekliyorum