Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardım edin lütfen..Hızlı kilo kaybı ve deride gevşeme.!+
Arkadaşlar bu sayfaya yeni üye oldum ve daha konunun nereye açılacağını bilmeden sizden yardım talep ediyorum . Ben senelerce kilolu şişko bir yaşam sürdüm. Sizler de bilirsiniz ki kilolular ortam da komik esprili kişiler olarak bilinirler. En azından ben oyleydim. Kendimle barışık bir yaşam sürdüm. Mecburdum da. Başka çarem yoktu. Zayıflama iradesi gösteremedigim için böyle yaşamak zorundayım diye düşünürdüm hep. Yani kendimle barışık. Yaşım 24. Boyum 1.78 ve bundan 1 bucuk sene öncesine kadar 95 kilo civarıydım. Ta ki birisi benimle dalga geçene kadar. Kilom la alakali hicbir söz beni incitmemişti ve o an hayat benim için cehenneme dönüştü diyebilirim. Internetten şok diyetler araştırdım. Sadece ekşi elma yiyerek diyete basladim. Bu 3 hafta sürdü. Daha sonra sabah kahvaltısı yapmaya basladim o da çok çok az denecek kadar. Akşamları ise sadece çubuk kraker yedim. Bu sekilde 2 bucuk ayda 25 kilo verdim. Tamamen cahillik. İstah falan kalmadı git gide eriyordum. Baş donmesi sac dökülmesi dişler de çıkan sıkıntılar vs. Annem bile ağlıyordu. Daha sonra zar zor toparladım kendimi. Beslenmeme dikkat ediyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum. Cardio da yapıyordum. Ilk başlarda olduğu kadar olmasa da halen derim cıvık. Çok çok kilo vermediğim için aşırı bir sarkma olmadı fakat var. Sizin tecrubeleriniz den faydalanmak istiyorum. Nasıl toparlarım. Allah rızası için yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler..
Kardeşim Teyzemiz Hiç Üzülmesin Azimli Bir Oğlu Var.
Şuan İçin Hocam Protein Düzenli Beslenme + İdman ve Vitamin Mineral ve SU TÜKETİMİ Dikkat Ediyorsun ... Sağlık Problemleri Azalmış Olmalıdır.
Sende Boyutu Ne Kadar Bilemeyeceğim Ama Resim Olmadığından
Bazı Sarkmalar Mevcut Bunun Sebebi İlk Başta Yaptığınız Diyet Tamamen 2,5 Ayda 25 Kilo Nedir Ya
Aslında Değer Normalin Biraz Üstü Fakat Elma Ufak Bir Kahvaltı ve Üstüne Çubuk Kraker Falan Bu Sarkmaların TEK SEBEBİ BU.
Toparlanma Konusuna Gelicek Olursak Artık Olmuş Bir Kere
Hocam Kas Ağırlığınızı Arttırmaktan Başka Çareniz Yok Eğer Sarkmalar Ciddi Boyutta İse Cerrahi Müdahaleden Başka Hiç Bir Çözümü YOK
SARKMALAR İÇİN KREM KORSE Vs Bunların Hepsi Hikaye
Kralsın. Cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim. Cok guzel bir cevap olmus. Allah razi olsun.
Bu arada Evet haklısınız tamamen cahilce oldu. Elhamdülillah Sağlık problemlerim azaldı.
Birde Abicim video da ki gibi değil sarkmam. Foto atsam sporla kurtarıp kurtaramayacağım hakkın da bilgi verir misiniz. Tekrar cok tesekkur ederim.
Eyvallah hocam. Çok Teşekkür ederim. Burası gerçekten güzel bir Aile. İnsanlar Samimi ve Yardim severler. Örnekte senin olduğun gibi.
Bugün paylaşacağım
Fotoları paylaşıyorum. Oturunca ve elimle toplayınca daha çok belli oluyor. Ben 1 sene ye yakın sürekli düzenli olarak cardio yapıyorum. Her ne kadar salona gitme imkanım olmasa bile. Yememe içmeme de dikkat ediyorum. Pek umutlu değilim. Yanlış yaptığım şeyler mi var yoksa estetik ameliyat mi olmam lazım bilmiyorum. Fotoları da utanarak arıyorum. Görsek acıdan kusura bakmayın lütfen. Yardimci olursanız çok sevinirim