Arkadaşlar ben 5 aydır body building ve fitness yapıyorum 1.75 boyunda 79 kiloyum yağ oranım %18 yaşım 16 ben kalıplı olmak istemiyorum fit olmak istiyorum ilk 3 ay boyunca bütün egzersizleri 3*12 den basabildiğim maximum ağırlığı bastım örneğin göğüste 1. set 50 2.set 55 3.set 60 bastım ben 3*12 şeklinde maximum ağırlık basarsam bende yağ oranı yüksek çevremdekiler çok ağır basma iyice şişersin kalıp ayı ayı gibi olursun dediler ve bende son 2 ayda az kilo çok tekrar yapmaya başladım set aralarınıda 30 sn arayla yaptım bütün egzersizleri 4*20 den yapmaya başladım örneğin göğüste 3 set boyunca 20 tekrardan 30 kilo yapmaya başladım. Yani ben az kilo çok tekrar yapsammı daha iyi olur yada 3*12 den basabildiğim kadar ağırlık mı basıyım arkadaşlar yardım edin lütfen ben kalıplaşmak istemiyorum bacak,kalça,bel,karın burdaki yağları eritmek istiyorum yağsız fit bir vücud istiyorum ve artı şunuda söylüyüm ben 5 ay boyunca her programımda cardio vardı ilk 15 dk cross bütün egzersizleri yaptıktan sonra 25 dk koşu ve 10 dk bisiklet ve haftada 4 gün gidiyorum salona ve protein diyeti yapıyorum yağ şeker tuzu azaltmış durumdayım.Evet arkadaşlar yardımınızı önerilerinizi bekliyorum.