Yardım edin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eren18

Üye
Öncelikle selam herkese
Ben bb'i 1senenin uzerinde yapıyorum ilk 6 ay gayet güzel gelişim vardı fakat noldugunu anlayamamla birlikte sırtım omzum ve göğsümde gerileme oldu kollarım aynı kaldı büyümedi hiç ve 5 aydirda bu şekilde gelismemekte ısrar ediyolar sanki şuanki programim
pazartesi
Itme
Salı
Çekme
Carsamba
Bacak (itme)
Persmebe
Çekme
Cuma
Itme
Cumartesi
Bacak (çekme)
Pazar
Mola
boyum 1.81 kilom 83 yağdanmidir sudanmidir bilmiyorum ama kollarim haric diğer bölgelerimi sıkınca pekte gözükmüyor beslenmem kilo basina 2 gram protein ve 4gram karbonhidrat ve bide yağlarida hesapladim 100 gram kadar ediyor antrenman programimin yanlis oldugunu düşünüyorum bugüne kadar bolgesel, fullsplit vs denedim suandada itme ve cekme denedim bir ay oldu ama arka kolum neredeyse kayboldu
Biraz uzun oldu ama yardımlarınızı bekliyorum
Saygılar

Son düzenleme:
Diğer bölgelerimi sıkınca pekte gözükmüyor diyebiliyorsanız bu program ağır gibime geliyor zira haftada 6 gün vücut dinlendikçe gelişir. Kabaca %50 beslenme %25 doğru antreman %25 dinlenme şeklinde olduğunu söyleyebilirim bu sporun. 3 ünde de sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Kısaca; Almanı gereken kalorinin 300-500 kalori fazlasını alın makrolara dikkat edin eğer gelişme yoksa arttırın. 6 gün yerine 4 güne düşürmenizi tavsiye ederim antreman programı konusunda fikir vermiyorum o konuda daha tecrübeli kişiler yardım edecektir. Günde 8 saat deliksiz uyku uyumalısınız. Doğru antreman sağlıklı beslenme ve güzel bir uyku ile gelişmeyecek vücut yoktur.

Bir ay öncesine kadar aynen dediğiniz gibi haftada 4 gün gidiyordum program farklıydı ama ne yapsam olmadı vücudum alışmış diye düşünüyorum doğrumu sizce ? bir kaç ay kadar güç antrenmanı yapsam ve antrenmandan sonra koşsam hafid tempoda yağ yakimida olurmu yani nasıl etkilenir vücudum Teşekkürler bu arada

Bir ay öncesine kadar aynen dediğiniz gibi haftada 4 gün gidiyordum program farklıydı ama ne yapsam olmadı vücudum alışmış diye düşünüyorum doğrumu sizce ? bir kaç ay kadar güç antrenmanı yapsam ve antrenmandan sonra koşsam hafid tempoda yağ yakimida olurmu yani nasıl etkilenir vücudum Teşekkürler bu arada
5x5 tarzı güç antremanları yapabilirsin hem toparlar hemde güç arttırırsın.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı