Yardım Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dark75
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dark75

Üye
Mrb Arkadaşlar daha önce hiç yağlanma sorunum olmadıgı için bu konuda pek tecrübem yok lütfen tecrübesi olanlar yardımcı olsun daha önce 2,5 yıllık bi spor geçmişim vardı 2 yıl kadar ara verdim bu sürecte kilo alıp yağlandım simdi spora tekrar başladım 1 ay ısınmadan sonra haftada 6 günlük antenman programına başladım gögüs biceps --Omuz Deatlilft --Sırt Triceps genetik olarak bacak ve kalca kalın oldugu için bacak çalışmıyorum sadece deatlift yapıyorum yaş 25 su anki kilo 86 ama 78 e düşmek istiyorum kardio yapmıyorum yememem gereken ne varsa hayatımdan çıkardım antenmanımı çok sağlam ve ağır giriyorum sizce zamanla kilo verip yağ yakarmıyım eksiklerimi tamamlarsanız çok sevinirim emeği geçen herkese simdiden teşekkürler

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı