Yardım lütfen

Merhabalar ben engelli bir bireyim yaklaşık olarak 1,5 yıldır spor yapıyorum ve gelişme alabildim bu arada hastalığımın adı spina bfida doğuştan olan bi hastalık ama spor yapmama mani değil ve doğduğumdan beri fizyoterapi tedavisi gördüm. Çünkü bu çok soruluyor bahsetmek istedim :) önceleri kilolu bi insandım 1,5 yıl önce 100 kiloya ulaşıyordum ve spor yaptım kilomu indirdim şimdi kaçım bilmiyorum ama denge problemim olduğu için tartılamıyorum çünkü ayağımdaki protezler değişti ve bu arada boyum 174 yaşım 18 neyse benim problemim karın alt kısmındaki yağların gitmemesi ki bu sarkmaysa da nasıl düzeltebilirim? Ayrıca nasıl bir beslenme ve spor programı uygulayabilirim? Yanlış şeyler yapmamak adına sizlere danışmak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim :)
a5b6110b7122188206cf6d363092f71d.jpg

6dad930764ac8c9af6bc8e75e6d5fb46.jpg

eefb9426ce5749f53572a0dd200e16c9.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim benim dediğim sarkma buydu ancak siteye fazla resim koyamadım
c760462d8dcbda3af305fe70874ab2c9.jpg
bundan sonraki amacım plaj vücudu yapmak spor ve beslenme programında nasıl bir yol izlemeliyim?
Yoksa fazla mı kafaya takmışım [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oncacıza sarkma denmez kardeşim. Zayıflayan herkeste olur , birazcık deride bollaşma diyelim. Ben hiç 80 kilonun üstüne çıkmadım bende bile var sendeki o deri, küçük birşey o önemsiz .
Beslenmen konusunda birşey diyemem, ne desem yanlış olur, ama beslen me de,kalori , protein , yağ, karbohidrat takibini yapabileceğin, uygulama var fatsecret, google marketten indir. Yediklerinin takibini yap.
Plajvücududa yaparsın çalışarak , adam akıllı bir yıl çalış, beslen yaparsın.
Omuzlar kollar göğüsler, hafif şekilli, çalışmaya devam...

Back
Yukarı