Yardım Lazım ?

Hepinize merhabalar.Yasim 15 boy 186 kilo 80 .Ben powerlifting ve armwrestling için biraz kendim bir internetten yaptığım bir program.
Program şu:
Pazartesi
5x5 Bench Press
5x5 Squat
5x5 Z-Bar Curl
5x10 Sınav
5x20 mekik

Çarşamba
5x10 Sınav
5x20 mekik
5x5 Squat
1x5 Deadlift
3x5 Overhead Press
5x10 Sınav
5x20 mekik
5x5 Squat
5x5 Bench Press
5x5 Bentover row

Bu hareketler dışında.3 gundede 3x15 olmak üzere Dumbell wrist flippers,standing palms up barbell,reverse barbell curl,palms up barbell curl,two arma palms down dumbell gibi bilek ve kol kuvvetlendirme hareketleri var.

Bu programı daha önce yapmadım.Yani daha hafif bir halini 2 hafta felan yaptım ve çok ağrı çektim yani tuhaf ağrılar mesela tatlı ağrı olur da boynum vs her yerde tuhaf ve geçmeyen bir ağrım vardı .Hala da var.Yarin antreman yapmalımiyim acaba ? Birde program agir gelirmi acaba ?

Ayrıca önceden yaptığım program da hiç isinmiyordum .Acaba bu hafta dinlensem haftaya pazartesinden mi başlasam .Artık ısınma ve soğuma programlarında kullanacagim.Lakin hiç adaptasyon yapmadım ? İlla yapmalı mıyım ? Ne düşünüyorsunuz ?

Birde geçen arkadaşla biraz güreştik
hemen her yerim inanılmaz ağrıdı? Yani sonuçta ben güçlenmek için bunları yapıyorum /yapacağım hep böyle olmaz herhalde ?

Son olarak bu hafta geçsin pazartesinden itibaren adaptasyon yapıp sonraki ay mi bu programa geçeyim ? Önerilerinizi bekliyorum ?[DOUBLEPOST=1518556010][/DOUBLEPOST]Not: sadece 3 gün bunun biraz hafif halini yaptim.Squatta felan biraz hatalı bir şey yapmış olabilirim.Biraz boynum ağrıyor.Ciddi bir şey midir ?

Back
Yukarı