• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yardım ve önerilerinize ihtiyacım var

öncelikle selam boyum 1.82 kilom 87 ben body geçmişim çok azda olsa var ben tekrardan spora başladım fakat nasıl bir yön çizeceğimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım naıl bir diyet uygulamalıyım ne takviyeleri almalıyım yağ oranım fazla ölçtürdüm obez çıktım herkesden yardım istiyorum herkesin yorumlarına açığım benim amacım fit olmak değil aslında amacım bulk yorumlarınızı bekliyorum....
kgyY9A.jpg
ylrnGL.jpg

Öncelikle şunu söylemek isterim kendinizi fit görerek vücut geliştirme sporuna başlarsanız 1 yıl içinde eminim şu anki resimlerinizden daha mutlu olursunuz evet vücudunuz çok yağlı ve kardiyo egzersizleri yapın günde 30-40 dakika yeterli olacaktır egzersizler konusunda size https://www.bodyforumtr.com/threads/vücut-geliştirme-spor-linkleri.117268/ bu link'i öneriyorum ve eğer kendinize zaman ayıra biliyorsanız mutlaka spor salonuna yazılmanızı öneriyorum orada mutlaka her spor salonunun çoğunda ağırlıkları kaldırmadan önce kardiyo egzersizleri yaptırıyorlar besin konusun da ayrıca http://gencvefit.com/haftalik-yemek-plani size yandaki linki öneriyorum genç ve fit sitesine daha önce hiç görmediyseniz mutlaka araştırmanızı tavsiye ediyorum mutlaka çalışın ve eğer antremanlara girerseniz hiç aksatmamaya çalışın başarılar ;) :cool: :D

öncelikle selam boyum 1.82 kilom 87 ben body geçmişim çok azda olsa var ben tekrardan spora başladım fakat nasıl bir yön çizeceğimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım naıl bir diyet uygulamalıyım ne takviyeleri almalıyım yağ oranım fazla ölçtürdüm obez çıktım herkesden yardım istiyorum herkesin yorumlarına açığım benim amacım fit olmak değil aslında amacım bulk yorumlarınızı bekliyorum....
kgyY9A.jpg
ylrnGL.jpg
uzun soluklu bir diyet gerekiyor.ama bu diyet oyle 1 2 ay degil.agirlik calismanla birlikte diyetini yap vucudun sekil alacak.bulking istedigini soylemissin ama bu yag oraniyla cok zor oncelikle bi yag oranini dusur.10 kilomu 15 kilo mu artik neyse cok yavas vermeyi hedefle kas kaybini min. tutmak icin.ayda 4 kilodan fazla vermeyerek guzel bi diyet sana yardimci olur.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Hocam bu yoldan ben geçtiğim için kesin konusucam açtığım konulara bakarsan beslenmemle birlikte paylaştım cok abartmadan 300 400 kcal bir boşluk birakip ağırlık sonrası 20 dakikalik hit ile cok rahat sonuca ulaşabilirsin sonuçta acelemiz yok yavaş yavaş sağlıklı bi şekilde verirsin yaz verdikten sonra da temiz bi bulk mis gibi olur bence

dondurma sever tarafından gönderildi

salondaki hocam 650 tl fiyat çıkardı l cartin whey protein bcaa ve kreatin almam gerktiğini söyledi kafam çok karışık

Ne bu supplement merakı onlar mucize ürün değil ki gercek besinlerle tamamliyorsan makrolarini ne gerek var

dondurma sever tarafından gönderildi

Beslenme yoksa ek besin ne yapabilir? Adi ustune ek besin , besleneceksin ki ek besin al.

Yeterli proteini cok rahat yumurta, tavuk, lor peynirinden alirsin, karbo desen bulgur candir.. Sebzeler Turkiye'de bir harika.

Beslenmeyi yapmayip supplemente para vermek afedersin ama ahmakliktir.

Senin durumda iyi beslenme+idman is gorur, sonra bir ust kademeye cikmak bir adim oteye gitmek icin 3-5 ay sonra creatine takviyesi yaparsin.

şimdi salondaki hocam bana kol göğüs sırt omuz yaptırıyor 1 haftadır dambellara grme şimdilik diyor nasıl bir yol izlemeliyim çok kafam karıştı önce cardio yapıp göbeği eritmem gerekmezmi yani ağırlıktan önce 15 dk lık cardio nasıl olur sizce ?

Bacak ??
yeni baslayanlar bolumunde beslenme programi ve calisma programi var sabit basliklarda ben olsam onu takip ederdim.

Cardio ise idman sonrasi 15 dakika yapardim.

bacakta çalışıyorum tabiki cardio yuda bisiklet gii bir alet var yürüyüş tarzı diim 15 dk antremandan önce yapıyorum

Back
Yukarı