Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 2 aydir fitness yapıyorum.2 ayda 4 kilo verdim.vücudum daha kötü bir hal aldı.baştan saçma verdikleri program yanlış yani kas kaybettim.bide postur Bozuklugum var.onun içinde özel bi program vermediler.burdan bana bir program verebilirmisiniz.posturumu düzeltecek kas kaybettirmeyecek.mesela sırt kasi hareketlerini daha çok mu yapmalıyım diğer yerlere göre ve hangi hareketleri yapmalıyım.45 kiloya dustum bana verdikleri kardiyo bile 1 saat.

kardiyo 20 dk yeterli protein ağırlıklı beslenin hatta protein tozu amino asitte öneriyorum 4.ayınızın sonunda
haftadaa 3 günlük bir program çıkartayım
temel olarak tabi
birer gün arayla 3 gün yalnız 1-göğüs önkol
2-omuz arka kol
3-bacak karın
bunlar şimdilik yeterli
karnitin kullanabilirsiniz yağ yakımı için ama sadece karnitine bel bağlamayın
4 şeyden uzak durun tuz un yağ şeker mümkün olduğunca
günde 3 litre su için ve 1-2 adet maden suyuda için gün içinde

• Like
Reactions: UCT
Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı