Yardım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aykun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aykun

Üye
Aslında yukarıda bi konunun altına yazmıştım ama cevap alamadığım için konu açmak istedim.

Merhabalar.
Yaklaşık 10 aydır düzenli bir şekilde bb yapıyorum. Çok fazla supplement kullanmadım ama bu ay özellikle göğüs ve omuz başlarımın ufaklığından yakınarak küçük bi kombin yapmak istedim. Boy 182 kilo 78 ne kullanmamı önerirsiniz. Gainer mi protein tozu mu tam karar veremedim ama şuan kafamdaki. Bsn syntha 6 ve Mp iron cre3. Protein creatin ile verim alabilir miyim bu ürğnler bittikten sonra uzun bi süre yine supplement kullanmamayı düşünüyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

kombinin güzel aykut. yağ oranın fazlaysa protein tozu kullanman daha iyi olur. eğer azsa whey protein öneririm. whey ve kreatin kombinesi iyi bir beslenmeyle güzel sonuçlar vereceğini kanaatindeyim.

yanlış yazmışım belirttiğim bilgide düzeltiyorum yağ oranın fazlaysa whey azsa weight gainer öneririm :) . whey, creatin , amino üçlüsü gayet verimli olacaktır. iyi çalışmalar

yanlış yazmışım belirttiğim bilgide düzeltiyorum yağ oranın fazlaysa whey azsa weight gainer öneririm :) . whey, creatin , amino üçlüsü gayet verimli olacaktır. iyi çalışmalar
Ben birazda karbonhidratı beslenmeyle yeterince aldığıma inandığım in protein tozuna yöneliyorum. :) teşekkürler :)

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı