yayo12
Üye
herkese merhaba...aylardır günde max 2 öğün ve arada kaçamaklar olarak besleniyorum. aslında beslenmem düzgün(yulaf ezmesi, meyveler, baklagiller vs) ama metobolizmamı mahvettim sanırım gereksiz yere çok aç kalarak. toplamda 15 kilo verdim yaklaşık olarak 1 yıl gibi bir sürede. benim içiin çok sıkıntılı geçti başka problemlerim yüzünden hep yemeğe başvurdum çünkü... başvurdğumda da hep kustum.. her neyse
ben hiç spor yapmadım, e haliyle çok da fit değilim. skinny fat oldum. boyum 165 kilom 54 ve 45-46 olmak istiyorum. lütfen kendi seçimlerime karışmayın. spora başlamak stiyorum ama şöyle bir problem var. enerjim yok halim yok gerçekten. ne yapabilirim ve ne tür sporlar yapmalıyım? zayıf ama fit olmak istiyorum. sanırım önce kilo verip öyle şekillenmeye çalışmam lazım ama siz benden daha iyi bilirsiniz
valla oturuyorum göbeğim çıkıyo ya da bacaklarımı kalın buluyorum rahatsız oluyorum. bünyem yüksek karbonhidrata (yulaf meyve pirinç patates vs) alışık öyle de devam edebilirm intermittent fasting de yapabilirim. canımsınız şimdiden teşekkürler
ben hiç spor yapmadım, e haliyle çok da fit değilim. skinny fat oldum. boyum 165 kilom 54 ve 45-46 olmak istiyorum. lütfen kendi seçimlerime karışmayın. spora başlamak stiyorum ama şöyle bir problem var. enerjim yok halim yok gerçekten. ne yapabilirim ve ne tür sporlar yapmalıyım? zayıf ama fit olmak istiyorum. sanırım önce kilo verip öyle şekillenmeye çalışmam lazım ama siz benden daha iyi bilirsiniz