Canikolata
Üye
Merhabalar öncelikle kendimi tanıtayım 19 yaşındayım 77 kiloyum boy 177 de vucttaki yağ oranı %14 tür ve gerçekten kendimi spora adadım şimdi size bir kaç sorum olucak izninizle ?
Benim programım şöyle
pazartesi:Önkola+arka kol ağırlık antremanından sonra spinnig
Salı:crunch dersi sonra interval koşu antremanı 15 dk
çarşamba:bacak +spinnig
perşembe:gögüs+koşu 15 dk
cuma:sırt+spinnig
Cumartesi
muz
pazar: dinlnme yada koşu sabah40 dk
Kullandıgım süblementler spor önce spor sonrası whey optimum protein ve spinnig cruch veya koşudan sonra bcaa kas kaybını önlemek için
Beslenme şeklim günde en az 120 140 grm civarı protein süt yumurta yogurt vs çok güzel bir şekilde beslenıyoruum
Şimdi size sorum şu programım nasıl ? veyahut nasıl olmalı? Spinnig cruch ve ağırlık çalışmasını sizce günlere iyi dagıtmışmıyım yada nasıl olmalı ? hafif bir göbek var onu eritmek için
yorumlarınızı beklıyorum...
Benim programım şöyle
pazartesi:Önkola+arka kol ağırlık antremanından sonra spinnig
Salı:crunch dersi sonra interval koşu antremanı 15 dk
çarşamba:bacak +spinnig
perşembe:gögüs+koşu 15 dk
cuma:sırt+spinnig
Cumartesi

pazar: dinlnme yada koşu sabah40 dk
Kullandıgım süblementler spor önce spor sonrası whey optimum protein ve spinnig cruch veya koşudan sonra bcaa kas kaybını önlemek için
Beslenme şeklim günde en az 120 140 grm civarı protein süt yumurta yogurt vs çok güzel bir şekilde beslenıyoruum
Şimdi size sorum şu programım nasıl ? veyahut nasıl olmalı? Spinnig cruch ve ağırlık çalışmasını sizce günlere iyi dagıtmışmıyım yada nasıl olmalı ? hafif bir göbek var onu eritmek için
yorumlarınızı beklıyorum...