yardimci olurmusunuz yeniyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam arkadaşlar ben yeniyimde ilk evde olan imkanlari
soliyim nasil bi cumle olduysa :D barfix-dumbell-kosubandi
ya ben bakcaktim mesala yeni basliyanlar icin programlara
ama arkadaslar biceps falan yazmislar ben bunlari anlamiyorum sizin kadar prof deilim bana biraz daha aciklayici yardimci olursaniz sevinirim cok agir degil normal bi set yapmak istiyorum 2 gunde 1 yada gunde 1 yapcam bunu
boyum 166
kilom 50
15 yasindayim
yardimci olursaniz sevinirim abilerim ablalarim
yorum yazanlara tesekkur ederim

oncelikle benden sana tavsiye kaslarin latince isimlerini bilmen ayrica program konusuna gelirsek forumda bir sürü program var bunlardan yapabilecegini sec bu arada beslenmeni de yazarsan ona göre çok ağır program yapmamis olursun

oncelikle cok aaol mesaj yazdigin icin ben suanlik binprogram soliyemezmiskm bana ben latince osimlerini bilmiyorum seneye insh fitness a baslicam orda ogrenirim de ben biraz gogus karin kasi ve pazu calismak istiorum bunlarla alakali hiseler solersen

bide beslenme demissin ben cok iyi beslenmiyorum yani bgudzenli beslensem bu boy ve kiolda olmazdim 15 yasinda yediklerimi yazmama gerek varmi rutin olarak degil ama az yiyorum hunu bilde :) cok saol :) cevap yazarsan sviimirkm

Durumun iyiyse günlük 300 gr tavuk göğsü,2 porsiyon pilav,100 gr lor peyniri,300 ml süt,5 tam yumurta ye.Hem kilo alırsın hem proteini bol olur. Ek olarak arkadaşın dediği gibi latince isimleri öğren.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : Bodyforumtr kullanım kılavuzu | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Evde yapılabilecek örnek programları içeren başlıkları inceleyiniz.

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı