YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emasbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

emasbb

Guest
arkdslar baslayalı 3 ay oldu amıno 2000 ve ısocool proteın kullandım.fakat sımdı ısocoolu hıc bır yerde bulamıyorum.bana hangı protein tozunu önerirsiniz?sizin sölediklerinizi alacam.

Düzgün bir markanınkinden al bir tane, Isocool bulamıyorsan Prostar Whey de olur. Çok kafa yormana gerek yok.

peki wheider whey proteinle weider cfm whey proteının ne farkı var bunlardan bırını almayı dusunuyorum.

slm alacağıın hiçbir protein kötü değildir ancak markalar bunu berbat hale getirirler ayrı tr de bulunan ultimate veya hardline gayet iyidir tavsiye ederim idmandan sora için whey yatarkende soy tavsiye ederim

PEKİ WEİDER WHEY ILE WEİDER CFM WHEY ARASINDAKI FARK NEDR YANII HANGISINI ALIM

emasbb dedi:
peki wheider whey proteinle weider cfm whey proteının ne farkı var bunlardan bırını almayı dusunuyorum.

CFM bir üretim tekniğidir..aşağıdaki yazı ürünün tanıtımından..
Protein endüstrisinde uygulanan yeni ve en son teknoloji olan CFM (Çapraz Akış Mikrofiltrasyon) yöntemi ile üretilen Weider CFM Whey Protein, doğal ve kendisinden gelen işe yarar bütün özellikleri en ufak bir kayıba dahi uğramadan bünyesinde bulundurur. Bu nedenle biyolojik değeri ve protein içeriği %100'dür. 87gr/100gr gibi son derece yüksek saf peynir altı suyu proteini izolesi içermesi ve formülüne dışarıdan ilave edilmiş 7,4 gr/1OO gr gibi oldukça yüksek değerdeki Glutamik Peptitler sayesinde metabolizma tarafından çok çabuk emilerek kas sistemindeki ihtiyaca olabilecek en kısa sürede eksiksiz cevap verir. Protein içeriğinin çok kuvvetli ve olabilecek en saf halde işlenmesi anabolik etkiye sahip olmasına ve dolayısıyla...

dostum cok tesekkur ederım cook ıyı acıklamıssın hemen sımdı cfm sıparıs edıyorum.thknsssssssssssssss

Su an 1kg lık nature best vht protein 55 ytl ****** de en uygun fiyatlı protein tawsiye ederim.

Back
Yukarı