Kilo 85 boy 1.85 fotoraflarim assagida neler tavsiye edersiniz yarin basliyorum yeni baslayanlar bolumunde kimse olmadigi icin buraya actim
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Peki tahminen ne kadar sürede yag oranini dusurerek normal bir vucut yapabilirim yani normal derken kasli degil normal bi vucudüşük karbonhidrat diyeti + yüksek yoğunluklu ağırlık antrenmanı + kardiyo
Anladim usta eyvallahHiçbirzaman hiçkimse için kesin bir süre söyleyemeyiz bu tamamen sana kişiye bağlı diyetine nekadar uyduğun sporunu nekadar düzenli yaptığın vs hedefinde kararlıysan kısa sürede gelişim göreceğinden şüphen olmasın
Eyvallah usta tahmini yag oranim kactir sence baya var gibi duruyor daha olcmediler salondabaşladığın yolda başarılar kardeşim. 4 ay öncesine kadar 93 kg ve %21 yağ oranına sahiptim, şuan 80kg - %14/15 (tahimini) yağ oranındayım
sana tavsiyem; eline kalem kağıt al beslenme programı oluştur, forumda neleri yemeliyiz ne kadar yemeliyiz ne zaman yemeliyiz bunlarla ilgili tonla bilgi var.
günlük kalori ihtiyacını belirle ve kaçamak yapma, sporunu da aksatmazsan kısa sürede hedefine ulaşırsın
ne biliyim hocam kiloma gore baya yagliyim o yüzden%25 in biraz üstü gibi duruyor. kesin bilgi için diyetisyene görün, spor salonlarındaki tartılar doğru bilgi vermiyor.
mevcut fotolarla net bir vücut tipi söylemek güç, takılma böyle şeylere. spor yapan bir her vücut yapmayandan daha güzeldir (ekto-mezo-endo farketmez)