• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yas:15 Kilo:74 Boy:179

Herkules

Üye
Son düzenleme:
Bence kilo almaktan korkmamalısın ne de olsa kas kazanmak için biraz yağlanmak gerekiyor.Beslenmene dikkat edersen protein ve karbonhidrat alımını fazla tutarsan iyi antreman yaparsan kas kazanmamak elde değil zaten.

Korkmuyorum zaten, antreaman yaptikdan sonra bol bol et/pilav yiyorum. Bazen kusucak gibi oluyorum. antreaman yapmadigim gunlerde karbonhidrat ve protein agirlikli besleniyourum. Gunde 2 kerede Twinlab`in Mass Fuel proteinini iciyorum.

bana kızma fakat 5 ay da sanırım biraz az gelişim olmuş... neye göre çalışıyorsun bilemem fakat bu siteyi takip edersen eğer gerçekten sağlam programlar var çok çok daha iyi vücut yapabilirsin :)

Yağ oranın cok yüksek 179 boy 74 kg a göre kaslar yetersiz düşük kas kütlesi yüksek yağ oranı görünüyor bence yaptığın tekrarları setlerde 12-15 arasnda tut vücut parcalamaya yönelik calış sonuçta kilon boyuna göre güzel .

Back
Yukarı