• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yas 17 ve ölçüm tablom gelişme nasıl ?

Öncelikle tebrik ederim gayet iyi de bir şeyi anlamadım 5 senedir spor yapıyorsun ve vücutunda gelişimde gayet iyi. Ama nedir bu steroid merakı ? Kullanan arkadaşlara bir şey demiyorum kendi tercihleri normaldir fakat daha yaşın 17 ve sen steroide gerek var mı diyorsun.

stroide gerek varmı diyorum çünkü artık daha pek fazla büyümüyorum vede bu işi profesyonel olarak yapmayı düsünüyorum seneye gençlerde yarısmaya girme gibi bir düşüncem var şuanki vücudum standartlarda birazdaha bişiler katabilirsem vücuduma benim açımdan çok daha iyi olacaktır .)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:25 ----------

Yaşını söylemessen en az 30 derim :D bu arada 5 Senenin hakkını vermişsin biz daha yolun çeyreyinde bile değilmişiz :)

daha 30 a çok var :))) hakkını verebildikmi bilmiyorum ama vücudum bana olmamış gibi geliyor .) psikolejik galiba

20 yaşındayım 1 yıldır yapıyorum 60 kg dan 88 kg ya çıktım ama kütle farkı var k.bakma ama fotoğraf bana doğru gelmedi fotoğrafta 90+ görünüyo eğer doğru isede tebrik ederim büyük başarı

20 yaşındayım 1 yıldır yapıyorum 60 kg dan 88 kg ya çıktım ama kütle farkı var k.bakma ama fotoğraf bana doğru gelmedi fotoğrafta 90+ görünüyo eğer doğru isede tebrik ederim büyük başarı

baska fotolarda var bi ara atarım bana hiçte 90+ gibi görünmüyor , sen öyle görmüssündür olabilir saol tşkrler .)

Testrosan hormoların zirvede iken bb yapmanın örneği ve faydaları işte...
Bana mide bölgen zayıf geldi.
Başarılar

eğer fotoğrafdaki sensen helal ama eğer thezorro gibi başkasının resmini koyduysan ayıp.

kesinlikle başkasının fotosu değil, başkasının fotosuyla tanımadığım insanlara bişiler ispatyamam ispatlamayı düşünmekte saçma olur zaten , fotodaki benim sadece kişisel yorumlarınızı merak ettim bu kadar .)bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:53 ----------

kesinlikle başkasının fotosu değil, başkasının fotosuyla tanımadığım insanlara bişiler ispatyamam ispatlamayı düşünmekte saçma olur zaten , fotodaki benim sadece kişisel yorumlarınızı merak ettim bu kadar .)bench_O

sıcak ve soğuk 2 kol fotom http://img835.imageshack.us/img835/207/cvbhg.jpg

stroide gerek varmı diyorum çünkü artık daha pek fazla büyümüyorum vede bu işi profesyonel olarak yapmayı düsünüyorum seneye gençlerde yarısmaya girme gibi bir düşüncem var şuanki vücudum standartlarda birazdaha bişiler katabilirsem vücuduma benim açımdan çok daha iyi olacaktır .)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:25 ----------

daha 30 a çok var :))) hakkını verebildikmi bilmiyorum ama vücudum bana olmamış gibi geliyor .) psikolejik galiba

bendede öle bi his var dostum 1 senedir bu spordayım sanki aynı ölçülerde seyrediyorum görenler bune lan taşıyamıyosun artık kaslarını kapıdan sıgmıyosun yeter artık gibi tepkileri var ama aynaya bakınca "ulen kofti bu kol bu gögüs ne" diyorum en büyük rakibim sanırım aynalar :)))

bendede öle bi his var dostum 1 senedir bu spordayım sanki aynı ölçülerde seyrediyorum görenler bune lan taşıyamıyosun artık kaslarını kapıdan sıgmıyosun yeter artık gibi tepkileri var ama aynaya bakınca "ulen kofti bu kol bu gögüs ne" diyorum en büyük rakibim sanırım aynalar :)))

aynı sıkıntının ortağıyız, aynalar en büyük rakibimizz hiç bir zaman beni tatmin etmiyor, buda bunaltıyor stroidlere yöneltiyor , tabi kötü bi yere yöneltiyor ama işte herseyin bir bedeli var , çok büyük ve güzel bir vücut istiyorsan hedefler büyükse yapcak bişi yok ,gereken uygulanacak :D bench_O

Güzel gelişim demicem bu sefer planlı programlı harika bir gelişim olmuş ;) Eğer işi profesyonelliğe dökeceksen tabiki maddi durumunun iyi olması ile birlikte steroid kullanabilirsin.

Güzel gelişim demicem bu sefer planlı programlı harika bir gelişim olmuş ;) Eğer işi profesyonelliğe dökeceksen tabiki maddi durumunun iyi olması ile birlikte steroid kullanabilirsin.

saol tşkr ederim .) steroid yapıp yapmamak arasında kaldım bilmiyorum birazdaha bu şekilde devam edeyim zaman göstericek neyi ne yapacağımı .) weightlifter

142 cm omuzla bu forumda işin ne anlayamadim. ölçülerinin doğru olduğuna inanmiyorum resim koymuş olsan bile .

inanmayabilirsin ispatlamak zorunda değilim kim neye inanmış neye inanır pekte umrumda dil ,bu forum çömezler siteside değil 142 cm omuzlusuda girer 60 cm kolu olan da girer gayet profesyonel bi site ama forumda baya bi acemiler olabilir. buda sorun teşkil etmez, ben burda bişiler paylaşmak ve yorumlarınızı merak ettim yalanla işim olmaz saol tşkrler.)

Back
Yukarı