• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yas 18 kılo 67 boy 176 2 aylık vucudum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s3m1h
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

s3m1h

Üye
40 cm bır kol ıcın ne kadr calısmalıyım suankı kolum sıcak 32 santım :)):

Eklentiler

• 11.jpg
    11.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 572
  • 9.jpg
    9.jpg
    7,9 KB · Görüntüleme: 538
  • 15.jpg
    15.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 560
  • 6.jpg
    6.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 608
  • 7.jpg
    7.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 574
  • 8.jpg
    8.jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 597
bayagı bir calısman lazım :D:D ama 40 cm ahım sahım bir kol değil bizde öyle diyoduk 40 oldu bu seferde 42 olsun diyoruz ddevamlı artar bu sen iyi beslen iyi calıs dinlen sabırla hersey olur

2 aylık bir vücut için fena durmuyor...Fakat devam etmen lazım.
2 ay çok kısa bir süre.

40cm'lik kol sorusuna gelince; benden daha tecrübeli olanlar bilgi verecektir, ancak nacizane fikrimi söylemek isterim;

bu durum beslenmeye,çalışmaya,dinlenmeye,anatomik yapına ve antrenmanları ne kadar doğru yaptığına bağlıdır.

Kısacası herşey sende bitiyor...thums:

yıllardır bu tür forumlardayım uzman değilim ama çok ilgiliyim buraya da yorum yazarken bunu göz önüne alınmasını istiyorum...

göğüsünüzde problem var mide de... eğer sadece kol çalışacaksanız sıkı program ile ve düzenli antrenman ile belki de bahsedilenden daha kısa sürede hedefine ulaşırsın... sonuçta herkesin vücut yapısı farklıdır...

gogus 1 ay calıstım sadece arasını nasıl dolucak bılmıyorum tavsıye edersenız sevınırım yorumlarınız ıcın de ayrıca tsk edderım :)

Back
Yukarı