• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yas=20 kg=71 Boy=1.78 3 yillik natural degisim. 58 kg--->71 kg

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim .Kasin belirgin durmasi, yag oranimdan ibaret.Yani yag orani dustukce, kol da kuculur.Ancak daha define olur ve dolgun gozukur. Hepinize basarilar diliyorum :)

Estetik vücut inşa etmişsin;beğendim, bu bir gerçek.Ama özellikle kanat ve omuz belirginliği muazzam.Bunun için ayrıca tebrik ederim.Emeğine sağlık diyorum.

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. :)
Vucut olcum = Sag kol =37,5 sol kol=37
bel =75
Gogus =105,5
Omuz =118
Definasyon daki ,Yani suan ki olculerim bunlar arkadaslar.

Fotoğraftaki vücut gayet başarılı duruyor tebrik ederim. Ama sanki ölçülerde hata var gibi çünkü; uzun bir süredir spor yapmamış olsam da bendeki ölçüler senden iyi ama fizik açısından aynısını söyleyemeyeceğim.

Fotoğraftaki vücut gayet başarılı duruyor tebrik ederim. Ama sanki ölçülerde hata var gibi çünkü; uzun bir süredir spor yapmamış olsam da bendeki ölçüler senden iyi ama fizik açısından aynısını söyleyemeyeceğim.

Arkadaşın bilekleri boynu beli ince olduğu için 120 omuz 38 kol onda hacimli duruyor tabi fotoğrafların açısı ışıklandırması ayrıca önemli.

Back
Yukarı