Yas 22 karacıger gayet saglıklı ama hala SIVILCE var

Jesse_James

Yeni Üye
arkdaslar Yas 22 ergenlık falan cok tan bıttı yanı karacıger gayet saglıklı her turlu test ten gectım ama hala yzumde SIVILCE vaar . 3 ay dır duzenlı abartmadan gaıner kullanıyorum onun etkısı olabılırmı ? 3 ay oncesıne kadar hıc sıvılce yokru bır anda cıktı 1 aylık ara verdım gaınera ama hala gecmedı sıvılceler her gun de cıkıyor yedıklerme mı dıkkat etmem gereklı duzene gırmesı ıcı

cleocın ve ısotrexın verdı cılt doktoru 1 haftadır pek bı etkısı olmadı tavısyelere acıgım ?

Bu aralar bende biraz takmaya başladım yaş 20 oldu , kışın doktora gitmeyi planlıyorum. Malum yazın deniz ve güneş sag olsun yüzüm tertemiz oluyor :)

sebamed ın sabununu aldım bugun 12 tl ye baya hıssedılıyo ılk kullanımda bıle faydası olursa burdan yazıcam tekrar

Aynı sorun benimde omuzlarımda var, ilaçta kullandım karaciğer tetkiklerimde temiz çıktı ama geçmedi bir türlü. Çokta temiz besleniyorum ama çözemedim gitti.

pudra yı ılk defa duydum saolasın karbonhıdratı kesersem nasıl kılo alıcam

Bknz : Roaccutane. Kışın kullanmanı doktorda tavsiye edecektir ama ben yinede söyleyeyim. Kuruma yapıyor dudaklarında ve burun deliklerinde. Bundan başka yan etkisini görmedim bende kullandım bu ay bitti 7 aylık tedavi. Ne yazıkki karaciğerle alakalı arkadaşım sorunun bu yaşında ergenlik sivilcesi çıkarmazsın :) Tabi sivilce mi kist şeklinde mi onu ayırt etmek lazım. cildiye bir çok doktor değiştirdim çok şey denedim fakat hiç biri çözüm olmadı. En son bu her şeyi temizledi. Şimdiden geçmiş olsun..

Bknz : Roaccutane. Kışın kullanmanı doktorda tavsiye edecektir ama ben yinede söyleyeyim. Kuruma yapıyor dudaklarında ve burun deliklerinde. Bundan başka yan etkisini görmedim bende kullandım bu ay bitti 7 aylık tedavi. Ne yazıkki karaciğerle alakalı arkadaşım sorunun bu yaşında ergenlik sivilcesi çıkarmazsın :) Tabi sivilce mi kist şeklinde mi onu ayırt etmek lazım. cildiye bir çok doktor değiştirdim çok şey denedim fakat hiç biri çözüm olmadı. En son bu her şeyi temizledi. Şimdiden geçmiş olsun..

roaccutane ı cilt doktoru bana da yazdı.günlük 50 mg kullanacakmışım.Fakat yazın tedaviye başlamayı uygun bulmadım.Kışı bekliyorum.Malum alkol de yasak 7 boyunca ;)

ilacın yan etkileri saymakla bitmiyor.Ölüm dışında tüm yan etkileri mevcut desem az olur.Çünkü depresif yapıp intihara sürüklediği için ölüm gibi bir yan etkisi de mevcut :D

ketojenik beslenme yada düşük karbo alımı gerçekten de etkili.fakat bir ömür böyle beslenmek kolay değil.En iyisi 6 7 ay ilacı kullanıp tedavi süresinin ilk 2 3 ayı patates tarlası gibi bir suratla gezdikten sonra ömür boyu temiz bir yüze kavuşmak..

Sormaya aynı sorun bendede var protein tozundandır die bıraktım 1 aydır kullanmıyorum biraz az çıkıyo ama yinede çıkıo sinir oldum. Ergenlik dönemindeyim bu doğal ama diğer arkadaşlarıma göre oranı yüksek eralde bu supplementler in içinde sivilce azdırıcı bişeymi var anlıyamadım

roaccutane lık degıl benm ya kucuk kırmızı anlımda yanagımda bır er ıkıseh oluyo ama sıvılce ıste can sıkıyo ben sevmıyorum

roaccutane ı cilt doktoru bana da yazdı.günlük 50 mg kullanacakmışım.Fakat yazın tedaviye başlamayı uygun bulmadım.Kışı bekliyorum.Malum alkol de yasak 7 boyunca ;)

ilacın yan etkileri saymakla bitmiyor.Ölüm dışında tüm yan etkileri mevcut desem az olur.Çünkü depresif yapıp intihara sürüklediği için ölüm gibi bir yan etkisi de mevcut :D

ketojenik beslenme yada düşük karbo alımı gerçekten de etkili.fakat bir ömür böyle beslenmek kolay değil.En iyisi 6 7 ay ilacı kullanıp tedavi süresinin ilk 2 3 ayı patates tarlası gibi bir suratla gezdikten sonra ömür boyu temiz bir yüze kavuşmak..

40mg. olması lazım. yok öyle yan etkiler yazıyor fakat ben kuruluktan başka bir şey hissetmedim. Alkol yasak değil ayrıca :)

Roaccutane benzeri ilacı 3 yıl once 6 ay kadar kullandım. Çok iyi sonuc aldım fakat bu aralar yogun Bi sekilde ufak beyaz uclu sivilceler çıkıyor. Bu ulaci kullanmama rağmen bu sivilceleri asiri karbonhidrat tüketimine bağlıyorum. Ama tekrardan bir cildiye doktoruna gorunmedim.

40mg. olması lazım. yok öyle yan etkiler yazıyor fakat ben kuruluktan başka bir şey hissetmedim. Alkol yasak değil ayrıca :)

herkese verilen dozaj bir değil.kilonuza göre bir dozaj belirliyor doktor.95 kilocuk bir adama 50 mg ı uygun gördü doktorumuz.

doktor tanıdıktı zaten.kafa bir adam kendisi.dinle de pek alakası olan birisi değil.Yani alkolun dini boyutuyla ilgilenmiyor.Sakın ama sakın bir tane bira bile yok dedi 7 ay boyunca.

ben saglam karbnhırat tuketıyorum kılo almak ıcın ayrıca gaınde tuketıyorum o zaman benm ondan cıkıyor sıvılceler

herkese verilen dozaj bir değil.kilonuza göre bir dozaj belirliyor doktor.95 kilocuk bir adama 50 mg ı uygun gördü doktorumuz.

doktor tanıdıktı zaten.kafa bir adam kendisi.dinle de pek alakası olan birisi değil.Yani alkolun dini boyutuyla ilgilenmiyor.Sakın ama sakın bir tane bira bile yok dedi 7 ay boyunca.

:) bilmiyorumki ben votkaları yudumlarken ilacımıda içtim :D :D evet kiloya göre veriliyordu kusura bakma bende bilmişlik yaptım :) :)

Sivilceler hormonal de olabiliyor dönem dönem çıkıp dönem dönem sönebiliyor çok üstüne düşülmemeli aksi halde psikolojik olarak kötü etkiliyor

akne ciddi bir sorundur arkadaşlar.
öyle pudra sür,sirke sür,diş macunu sür falan filan herkes bir şey söyler.aldırmayın arkadaşlar.
akne bir hastalıktır öncelikle bilinmesi gerekir.hastalıkların tedavisi ilaçla olduğu gibi akneninde tedavisi ilaçladır.akne tedavisinde farklı türde ilaçlar kullanılır.(topikal tedaviler,antibiyotikler,A vitamin türevi ilaçlar).
Topikal tedavi:Yüze sürme ilaçların kullanıldığı tedavi şeklidir.Yüze sürülen ilaçlarla aknenin tedavisi sağlanmaya çalışılır.Birçok insan bu tedaviye yanıt verir.Topikal ilaçlardan birkaç tanesi(isotrexin,sivex,cleocin-t,nadixa,acnelyse).
Antibiyotik tedavisi:Aknelere etki eden çok ağır olmayan ağızdan alınan hap şeklinde antibiyotikler kullanılır.Antibiyotikler aknelere etki eder,ancak kalıcı değildir.Tekrarlama riski yüksektir.
A vitamin türevi ilaçlar:Bunlar akne tedavisinde kesin çözümdür.%100 verim alınır.ve hayat boyunca aknenin tekrarlama oranını %80 e kadar düşürebilir.6-10 ay tedavi periyodu vardır.İlaçlar ağızdan alınır.Kilogram başına 120-150 mg arası ilaç alınmadan tedavi tamamlanmaz.Örneğin 60 kg bir insanın tedaviyi tamamlaması için gereken süre: 60*120=7200 mg.günlük ilaç kullanımınız 40 mg olduğunda 7200/40=180 gün eder.bu da 6 aya tekabül eder.

Akne tedavisinden uzunca bir süre çekmiş biri olarak söyleyebilirim ki kesin çözüm A vitamin türevi ilaçlardır.Bunlar da roaccutane,zoretanin,acnegen gibi ilaçlardır.İlaçların içerikleri aynı ancak üretildikleri firmalar farklı olduğundan isimleri farklıdır.
Akne konusunda her şeyi bilemesem de çoğu şeyi biliyorum.Yardımcı olabileceğim bir konu varsa yardımcı olmaktan çekinmem

akne tedavisini ilacla kontrol etmek büyük hata.
insanların ilaça yani kimyasala mahrum etmek iyi bir sonuc dogurmaz.

eger cözüm a vitamini ise sebzelerden temin ediniz.
ayrıca gerekli tahlilleri yaptırınız.

Back
Yukarı