• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yas 31 Boy 1.76 Kilo 71 6 Haftalık Naturel Calısma Yorumlarınız...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar bu arada karın bolgesi için yag yakıcılardan kullanmalımıyım sağlığım için zararı olurmu önerebileceginiz ürünler nelerdir şimdiden tesekkürler....

Eklentiler

• dogus.jpg
    dogus.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 815
Arkadaslar bu arada karın bolgesi için yag yakıcılardan kullanmalımıyım sağlığım için zararı olurmu önerebileceginiz ürünler nelerdir şimdiden tesekkürler....

dogusdrum,Göğüs ve kol bölgesi 6 haftalık çalışmaya göre gayet iyi duruyor..

Fakat anlamadığım nokta; 71 kilo olmanız,bu vücut en az 76-78 gibi gösteriyor, belkide ben yanılıyorumdur..

Yağ yakıcını yalnızca karın bölgesindeki yağları yakması söz konusu değildir,tüm vücuttaki yağlara yöneliktir,yani şöyle bir lüksünüz yoktur;Kolumdaki yağlardan memnunum yalnızca karın bölgesindeki yakmam gerekiyor gibi...

Bu vücut için yağ yakıcı önermem açıkcası,bu konuda çok fazla sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, bu yüzden Universal Amino 3001 öneririm(performans+büyüme+kas kütlesini koruma) ,bu üründe L-Carnitine takviyesi bulunduğundan dolayı aynı zamanda yağ yakmanızada faydalı olacaktır...

dogusdrum, modlar uyarmadan ben uyarayim dedim. Eger kurallara uygun resim eklemezseniz basliginiz yakinda kilitlenecektir.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/resim-ekleme-kurallar-t10437.html

Simdi hedefinize gore onerilecek urunlerin listesi degisir. Eger biraz daha kutleyi fazla yaglanmadan kazanirsaniz zaten karin bolgesi eskisi kadar rahatsiz etmeyecektir. Bu da supplementlerden cok, dogru bir beslenme ve egsersiz programindan gecer. Yok ben zayiflayacagim yaza kadar, her tarafimdan once bir yaglar gitsin diyorsaniz, bunun ilaci da haftada 3-5 gun saglam bir kardio calismasindan gecer. Metabolizmayi hizlandirmak ve yag yakimini arttirmak icin cesitlu urunler mevcut. En cok bilinenleri l-carnitine, hydroxycut (ve benzeri thermogenicler) ve cla. Bunlarla ilgili bir cok baslik forumda mevcut. Arama yaparsaniz forumda ( ya da yag yakicilar basligina girerseniz) ilgili linkleri rahatca bulacaksiniz.

Iyi calismalar.

71 kilo olupta yağ yakıcı kullanmak çok mantıklı değil (amacın profesyonelce değilse) 6 haftalık spor geçmişin varsa genetiğin çok iyi diyebiliriz herhangi bir suplement kullanmadan önce biraz daha vg yapmanı öneririm.
cardiyo yaparak daha iyi sonuç alırsın.

Ayrıca lütfen resim ekleme kurallarını okuyun
Kendiniz için daha yapıcı yorumlar almanız için yeni resimler ekleyin.

6 hafta için bence biraz fazla iyi.birde fotoğrafı antrenmandan önce soğukken çekilirsen bence daha net yorum yapılabilir.

gögüs çok garip olmuş; sanki gögüs çizgilerin baştan beri varmış gibi. Gögüs şişer de senin orta çizgi de çıkmış biraz. Ne diim. Kısa sürede iyi gelişmişsin.

6haftada yapılacak bi vucuda benzemio bu arada baslıgın kılıtlenebilir resim ekleme kurallarını okuyup ona gore resim eklemeni oneririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı