Serde mizah yazısı eleştirmenliğinde varmış, buna sevindim. Çünkü mizah iyi bişeydir onu eleştirebilmek daha iyi bişeydir çünkü bu daha çok mizah kabiliyeti gerektirmese de daha çok mizah anlayışı gerektirir. Demek ki anlayışlı birisin buna da çok sevindim.
İlk önce kim senli benli oldu diye soruyorum sana, elbette sen ben senden ilk olarka 3.kişi olarka bahsetmişken sen tutup senli benli oldun, ben ne yapacaktım mesafeyi koruma kaygısıyla size zât-ı alîniz mi diyecektim?
SCHWARXXL dedi:
Ben buna kafayı takıp, doğru uyuma şeklini bulmaya çalışmak, buna kendini zorlamak gereksiz dedim. Sen zorlamıyorsan kendini, mumya gibi uyuyorsan bu zaten seni bağlamaz. Bu arada derin uyuyan çoğu kimsenin seninle aynı sanrıda olduğunu da hatırlatmak gerek.
Bir kere bir önceki mesajında beni kastediyorsun sonra sen kendini zorlamıyorsan bu seni bağlamaz diyorsun sonra da tutup kendimi zorlamadığım ve sabit uyuduğum için "mumya" diyorsun. ki ben buna alınmıyorum, mumyalar iyidir ben mumyaları severim, diğer ölüler çürürken onlar çürümüyor, biraz tipleri kayıyor ama olsun.
Ayrıca bir önceki mesajında
SCHWARXXL dedi:
uykunu "yeterince derin" tutamazsan asıl o zaman vücut geliştirme açısından istediğin faydayı göremezsin.
Dediğin halde şimdi tutumuş benim gibi derin uyuyanların ismini mumya benzetmesinden sonra anıyorsun. o da yetmiyor bizim bir "sanrı"da olduğumuzdan bahsediyorsun o sanrıyı net olarak açıklamasan da....
Mesleğin ne merak ettim, uyku bilimcisi olsan gerek çünkü dünyada derin uyuyan insanların sanrısı olduğunu bilebilmek için bir sürü insan incelemiş olman gerek.
Ben artık senin gibi dünyadaki her cins tip ve ebatta insanı tanıyan biriyle elbette tartışmayı sürdüremem, bilgim ve mantığım yetersiz kalır, hatalarımı bir bir yüzüme çarpar forum içine çıkartacak yüz bırakmazsın bende..
Saygılar, sevgiler....