yatmadan önce peynir mi süt mü yoğurt mu

uzun süre boyunca light süt içtim içinde çok az yağ vardı ama eniştem diş doktoru ne kadar diş fırçalarsan fırçala yatmadan 4 saat önce tüketmediysen gece ağzının içindeki ph ı düşürüyo ve uzun vadede diş çürükterine sebebiyet veriyor dedi aynı zamanda diş taşıda o yüzden bıraktım. bir ara lor denedim onda light peynirden daha az yağ var ama tadı tam bir işkenceydi benim için. şimdi iki alternatifim var yatmadan önce light yoğurt ya da light beyaz peynir . 100 gr olarak tüketiyorum light peynir şimdi yatmadan önce gün içerisinde sorun yok ama yatmadan önce 7 gr yağ sorun olur mu vücut için? Bunun dışında light yoğurt tüketirsem peynirden daha iyi olur mu?

benim hoşuma gıden yatmadan once 4 yumurta beyazı 500 ml az yaglı sut 150 gr beyaz peynir gün ici mutlaka yogurt

bence bunu alıskanlık halıne getırın cok yararlı thums:

ya yok ama yoğurda geçebilirim peynir yerine aslında benim merak ettiğim şu yatmadan hemen önce 7 gr yağ alıyorum bu yağ olarak dönermi 7 gr aslında çok fazla değil dediğim gibi ama hemen yatmadan önce insanı tedirgin ediyor dürüst konuşmak gerekirse

Saydiklarinin hepsi zaten casein dostum yatmadn once alınan yani hepsi olur :D ama bence sut icme laktoz sebebiyle sonuçta oda şeker. Yogurtla peynir daha iyi olur

Yatmadan önce yapılabilecek en akıllıca şey, boş bir mide ile yatıp, uykudan adam gibi verim alıp vücudun kendini yenilemesine fırsat vermek.
yanlız çoğu makalede yatmadan önce casein ağırlıklı süt lor peyniri ürünlerin tüketilmesi söyleniyor uykuda 7-8 saat aç kalmak kas yıkımına uğrarmış buda sporcular için felaket birşey diyorlar siz böyle dediniz kafam karıştı

120 kglik bir insansaniz ve bunun 100 kgsi kas agirligi ise yatmadan once yiyin hatta gece kalkip yine yiyin, ama buradaki cogu insan gibi boyle degilseniz bunlari konusmaya gerek bile yok...

Sic Semper Tyrannis

yanlız çoğu makalede yatmadan önce casein ağırlıklı süt lor peyniri ürünlerin tüketilmesi söyleniyor uykuda 7-8 saat aç kalmak kas yıkımına uğrarmış buda sporcular için felaket birşey diyorlar siz böyle dediniz kafam karıştı

Öyle bir kas yıkımı yok, bana 7-8 saat açlıktan kaynaklı özellikle uyku sırasında, tek bir kaynak bul supplement pompası yapan vücut geliştirme dergileri hariç, ben bir daha mesaj yazmam. Yav millet Intermittent Fasting yapıyor 16 saat açlıkta bile kas inşaası devam ediyor bulk dietinde, 7-8 saatlik uykudan ne olur?

Tamam yiyin abicim o zaman ne diyeyim ki anlatsam anlamayacaksınız, kafanızda bir sürü sabitleşmiş konu var. Önyargılar almış başını yürümüş o yüzden en iyisi yağsız beyaz peynir olacaktır. Casein olmazsa kaslarımız uykuda erir, hatta eğer erken yatıyorsanız gece saat 03:00-04:00 gibi saati kurup bir miktar daha alın 15-20 gr protein böylece kaslarını korursunuz.

Back
Yukarı