Yavuzun Yağ Yakım Günlüğü :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZWEX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ZWEX

Üye
Merhaba arkadaşlar 2 ay önce sakatlanmıştım yağ yakımımı bırakmak zorunda kaldım artık yaz geldi daha rahat olacağım .
Günlük kalori ihtiyacım 2700 kalori ben 2200 alıcam 1 ay sonrada 1700 e indireceğim.
Karbonhidratı mümkün olduğunca az almak istiyorum.
Beslenme programım şöyle
Kalkınca : 1 adet omega 3
Kahvaltı: 1 tam yumurta 1 tane beyazı 100 , 1 bardak şekersiz çay ?? , 1 adet domates 15 , 100 gr lor peyniri
Ara: 10 adet badem veya fındık
Öğle: 100gr tavuk göğsü , salata , ayran
ara: yeşilçay
Akşam: Sebze yemeği , salata , ayran
Yatmadan 1 saat önce : 200ml süt

Yaşım 15 , boyum 1.67 Kilom 63 hedefim 55

Birde kalori hesaplama sitesi vardı bir tane onu bulamadım bilen varsa verebilir mi ?[DOUBLEPOST=1403304062][/DOUBLEPOST]Bu arada diete pazartesi başlıyorum ve anremanıda evde yapacağım

Bugün aniden bi kararla havuza çağırdı arkadaşlarım ona gittim sabah ve öğle biraz atıştırdım akşama 6 kaşık kuru fasulye + 6 kaşık pilav + 1 kase salata yiyeceğim
Antreman olarak yüzdüm başka birşey yapmayacağım ilk günüm kötü geçti diğer günlere telafi etmeliyim.

akşam öğününe de 100gr tavuk göğsü koymanızı öneririm hatta öğle öğünündekinide 150 gr çıkartmanızı öneririm kolay gelsin.

Hastalık peşimi bırakmıyor mideme giren ani ağrıdan dolayı çok şekerli sıcak su içmek zorunda kaldım geçen hafta kullandığım antibiyotikler yetmez gibi . Herkez dietime bağlıyor , hastalık yüzünden birşey yiyemedim .
Sabah kahvaltım : 1 haşlanmış yumurta , 50 gr deri peyniri , 1 domates , 1 salatalık , 1 bardak şekersiz çay ( yaklaşık 350 kalori )
Öğle : Pek birşey yemedim hastalık çok kötü birşey :(
Akşam: Peynirli gözleme
Böyle giderse ne yapacağım dietimi daha tam uygulayamadım bile hastalık yüzünden . Birkaç gün beslenmem bozuk olucak , zaten antreman yapmayacağım .

Back
Yukarı