yay ile yapılabilecek vücut geliştirme hareketleri

merhabalar,
yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak adına, yay ile ne tür hareketlerin yapılabileceğini gösteren fotolar ekledim...

yakın zamanda "yiğitcan harmancı" da bu konuda bir makale hazırlayıp bizlere sunacak...

saygılar sunarım!

Eklentiler

• tara0001.jpg
    tara0001.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 784
  • tara0002.jpg
    tara0002.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 643
Yay sürekli değişken baskılar verdiğinden sabit bir baskıyla harekete geçen ve bu baskıya yönelik zemin hazırlayan kas yayın gerilmesi ile farklı bir baskı ile yetersiz gelerek sakatlanma kaçınılmaz olacaktır .

yapılan araştırmada değişken baskıların vucut üstünde olumsuz etkileri gözlenmekte.

yay kullanımının zararını azaltmak istiyorsanız vucut ve eklemleri çok iyi ısıtmalısınız.

Yay sürekli değişken baskılar verdiğinden sabit bir baskıyla harekete geçen ve bu baskıya yönelik zemin hazırlayan kas yayın gerilmesi ile farklı bir baskı ile yetersiz gelerek sakatlanma kaçınılmaz olacaktır .

yapılan araştırmada değişken baskıların vucut üstünde olumsuz etkileri gözlenmekte.

yay kullanımının zararını azaltmak istiyorsanız vucut ve eklemleri çok iyi ısıtmalısınız.

bunu belirttiğiniz iyi oldu.bu olumsuz etkiler nelerdir?

flexor hocam! uzun süredir yoktunuz, tekrar aramıza döndüğünüz için sevinçliyim! hoşgeldiniz...

Güzel Aycan Süper Olmuş Birde Türkçe Olsaydı NEyse Bu Gün Almışdım Göğüs Yayı Artık Yaparım Evde Barfiks Yokdu Sırt Eğzersizlerini Bunla Yparım Zaten Barfiks Olsada Çekemezdim :D 93 kg :D

Güzel Aycan Süper Olmuş Birde Türkçe Olsaydı NEyse Bu Gün Almışdım Göğüs Yayı Artık Yaparım Evde Barfiks Yokdu Sırt Eğzersizlerini Bunla Yparım Zaten Barfiks Olsada Çekemezdim :D 93 kg :D

Türkçe olsaydı demişsin ama türkçede yazıyı işkenceden kurtaran nokta denen duraklar var.

Şu senin yazın neyle başlayıp neyle bitmekte anlamadım.

Back
Yukarı