her yıl tatile kadar duzenlı spor yapar sonrada genelde 10 gunluk tatile cıkarım. tatıldede gece hayatı bol alkol ve az beslenme ve duzensızlıgı ıle yıl ıcınde guzel duran vucut bıkacgun ıcınde deforme olmaya baslar, tatılın sonlarına dogru bu durum dahada artar. bu yıl artık bu duruma bı son vermeyı dusunuyorum. bu yaz tatıle 30 gunlugune gıdecegım ve gıttıgım tatıl beldesınde 1 aylık salona yazılacagım. amac tatılde kısın yaptıgım gıbı vucuda yuklenmek ve hacım almaya cabalamaktan zıyade vucudu formda tutmak deforme olmamasını sağlamak olacak. ancak sadece bunuda yeterlı bulmadım ve tatılden 1 hafta 10 gun oncesınden baslayacagım ve tatıldede kullanacagım suplement kombınesı arastırıyorum. bu kombıneden beklentım zamana yayılıp bana hacım vs vermesınden öte kullandığım o kısa zaman dılımınde etkısını gosterecek (tatılden sonra etkısını kaybetsede olur) sert ve sekıllı bı goruntu verecek bı kombıne. suplementlerı usa dan getırtecegım ıcın Türkıye'de bulunmamasını dert etmeyın. tatıle daha zaman olsada konuyu sımdıden acayım ıstedım. sızce ne tur bır kombıne yapmalıyım ve kombınemde neler olmalı.
bu arada bılmeyenler ıcın yaş 33 boy 185 kılo 91, 6 yıldır bb yapıyorum.
saygılar.........
bu arada bılmeyenler ıcın yaş 33 boy 185 kılo 91, 6 yıldır bb yapıyorum.
saygılar.........