• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaza kadar düzeltebilirmiyim

Yaza kadar bu göbeği ve beldeki yağları eritmem lazım fulbody yapıyorum 3 gün fulbody den sonra 15-20 dakka yürüyüş boş günlerde salonda 30 dakka yürüyüş ve karın egzersizi yapıyorum
Beslenmem
Sabah 1 yumurta 50-100 gram arası yulaf domates salatalık
Okuldayken 1 elma 100 gram galeta
Okuldan gelince tavuk pilav ayran veya makarna gibi
Spordan sonrada aynı şekilde yiyorum tatlıyı felan bıraktım sizce fazlamı yiyorum azaltıyımı belimi 10 santim inceltmek istiyorum bu arada mümkünmü?

https://i.hizliresim.com/1LlgVB.jpg

https://i.hizliresim.com/vbvpbA.jpg

Kardeşim aynen devam et bence . Şekeri hiç tüketmemen gerek . Birde boy,kilo, yaş , yağ oranını biliyosan yaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

beslenmen yeterli hatta az seviyede daha da düşürme gelişim çağındasın sağlığından olma antremanın da yeterli biraz sabret zamanla incelir belin

Orucluyken nasıl beslenicem o çok büyük bir sıkıntı gibi duruyor ya
iftardan 1 saat önce çık dışarı yarım saat hızlı tempo yürüyüş(sakın koşu yapmaya çalışma bayılırsın) sonra eve gel yarım saat bel hareketleri mekik vs.
iftarda orta seviyede bir yemek, kendini öldürmeyecek mayıştırmayacak seviyede hafif tokluk kendine getirme güç kazanma
1 saat sonra antremana git
antremandan dönünce sahura kadar istediğini ye(şeker abur cuburdan bahsetmiyorum tabiki ana yemekler yulaf lor vs. yemek programın

bu şekilde 1 ayda karın kası fix :)

iftardan 1 saat önce çık dışarı yarım saat hızlı tempo yürüyüş(sakın koşu yapmaya çalışma bayılırsın) sonra eve gel yarım saat bel hareketleri mekik vs.
iftarda orta seviyede bir yemek, kendini öldürmeyecek mayıştırmayacak seviyede hafif tokluk kendine getirme güç kazanma
antremandan dönünce sahura kadar istediğini ye(şeker abur cuburdan bahsetmiyorum tabiki ana yemekler yulaf lor vs. yemek programın

İnşallah :)) gündüzleri çalışıcam ama işten sonra yürümeye halim kalmaz bence :D evde bel hareketlerini yapar iftarı beklerim[DOUBLEPOST=1494193507][/DOUBLEPOST]

He birde şu sorunum var benim geçendede söyledin o yemekten dolayı o şişlik fakat bir kere yemek yedikten sonra hemen karnım şişiyor ve öyle kalıyor yemek yememede gerek kalmadanda şişiyor bazen doktoramı gitsem diye düşünüyorum

İnşallah :)) gündüzleri çalışıcam ama işten sonra yürümeye halim kalmaz bence :D evde bel hareketlerini yapar iftarı beklerim[DOUBLEPOST=1494193507][/DOUBLEPOST]
He birde şu sorunum var benim geçendede söyledin o yemekten dolayı o şişlik fakat bir kere yemek yedikten sonra hemen karnım şişiyor ve öyle kalıyor yemek yememede gerek kalmadanda şişiyor bazen doktoramı gitsem diye düşünüyorum

sağlığın hakkında tereddütün varsa doktora gitmekten çekinmemeli dostum internetten doktorculuk oynamaya gerek yok dimi :)
google'a başım ağrıyor yazsam kanser olabilirsin diyor öyle düşün yani

sağlığın hakkında tereddütün varsa doktora gitmekten çekinmemeli dostum internetten doktorculuk oynamaya gerek yok dimi :)
google'a başım ağrıyor yazsam kanser olabilirsin diyor öyle düşün yani
Haklısın :D ramazanın sonunu bekliyicem eğer belimi inceltebilirsem ve hala böyle devam ederse gidicem doktora bu arada teşekkürler

Back
Yukarı