Memduh Binici
Üye
Vucut geliştirme sporunu daha önceden yapıyodum (1-2 ay yapıp bırakmıştım) tekrardan spora başladım ve kafamda bi kaç soru var sorudan ziyade hedeflerim var hedeflerime ulaşmak isterken doğru yoldamıyım bunu öğrenmek istiyorum öncelikle ölçülerimi belirtiyim ;
spora başladıgım tarihte;
Omuz:114
Göğüs:92
Kol:30
Kilo:66.5
Yağ oranı:%12.2
Kas kg:55.7
boy:1.86
Şuanki ölçülerimden sadece kolumu ölçtüm diğer bölgelerimi hayal kırıklılığına uğramamak için ölçmedim
1 ay sonra;
kol:33.5
kilo:70
Sizlere sorum önümde 5 ay bi süre kaldı haziran ayına kadar plaj vucudu yapabilirmiyim ? veya düzgün bi vucudum olurmu?
Beslenme programımsa şöyle sabah kalktıgımda 4 tane yumurta yanında peynir zeytin.... öğle ve akşam yemeğinde ise 200 gr tavuk göğsü veya balık konserve yiyorum yanındada makarna tarzı kilo almama yardımcı besinler tüketiyorum (salata , muz bunları pek tüketmiyorum hiç denecek kadar az)
Yorumlarınızı bekliyorum
spora başladıgım tarihte;
Omuz:114
Göğüs:92
Kol:30
Kilo:66.5
Yağ oranı:%12.2
Kas kg:55.7
boy:1.86
Şuanki ölçülerimden sadece kolumu ölçtüm diğer bölgelerimi hayal kırıklılığına uğramamak için ölçmedim

1 ay sonra;
kol:33.5
kilo:70
Sizlere sorum önümde 5 ay bi süre kaldı haziran ayına kadar plaj vucudu yapabilirmiyim ? veya düzgün bi vucudum olurmu?
Beslenme programımsa şöyle sabah kalktıgımda 4 tane yumurta yanında peynir zeytin.... öğle ve akşam yemeğinde ise 200 gr tavuk göğsü veya balık konserve yiyorum yanındada makarna tarzı kilo almama yardımcı besinler tüketiyorum (salata , muz bunları pek tüketmiyorum hiç denecek kadar az)
Yorumlarınızı bekliyorum