SAYGIDEĞER kardeşlerim öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkür etmeyi kendime borç bilirm böyle güzel bir ortamda bilgilerimizi paylaşıp doğru bildiğimiz yanlışları anlamak için kendimize zemin hazırlamış olmaktayız.
ben bundan 1400 sene öncesi peygamber efendimiz s.a.v.
Akşam yemeğini bırakmayın, bir avuç hurma ile de olsa akşamı yiyin. Çünkü akşamın terki insanı erken ihtiyarlatır
sözünden yola çıkmak istemekteyim kanımca bu cümlenin manası ne olabilir ayrı ayrı yorumlarınız beklemekteyim.
benim araştırmalarım diğer hadislerede dayanarak resulü ekrem efendimizin gh homonunda haberdar olduğudur. bundan kastım güneşin batımıyla insanın gıda yı mutlak suretle almasını ve yatsıya kadar olan süre zarfında sindirileceği varsayılır.
siz değerli arkadaşlarımın yorumları farklıda olabilir beklerim saygılar.
ben bundan 1400 sene öncesi peygamber efendimiz s.a.v.
Akşam yemeğini bırakmayın, bir avuç hurma ile de olsa akşamı yiyin. Çünkü akşamın terki insanı erken ihtiyarlatır
sözünden yola çıkmak istemekteyim kanımca bu cümlenin manası ne olabilir ayrı ayrı yorumlarınız beklemekteyim.
benim araştırmalarım diğer hadislerede dayanarak resulü ekrem efendimizin gh homonunda haberdar olduğudur. bundan kastım güneşin batımıyla insanın gıda yı mutlak suretle almasını ve yatsıya kadar olan süre zarfında sindirileceği varsayılır.
siz değerli arkadaşlarımın yorumları farklıda olabilir beklerim saygılar.