Yemekteyizde gördüğüm lorlu meze içeriği

geçen gün yemekteyiz programını izlerken yarışmacının lor ile bişiler yaptığını görünce lordan bıkmış biri olarak içeriğe dikkat ettim. Bu gün denedim bence oldukça iyi bir alternatif çacığa çok benziyor ve lorun tadını neredeyse hiç almıyoruz. Ben beğendim açıkçası içeriğe gelince miktarlarını bilmiyorum herşeyi göz kararı koydu sizde deneme yanılma yoluyla ağız tadınıza en uygun karışımı bulabilrisiniz

İÇİNDEKİLER:
lor peyniri
yoğurt
salatalık
biraz ceviz
ve sarımsak

anlatmaya gerek yok sanırım bidğimiz çacık gibi hepsini koyup karıştırıyoruz sadece su eklemiyoruz.

değişik lezzetler için zevke göre pulbiber, kekik, nane v.s. eklenebilir

afiyet olsun

Ceviz ve salatalık katmadan yaptım ama bu lor peyniri yemek benim için ölüm :G iyice karıştırmadım ondan da olabilir ama zorla yedim yarında ceviz ve salatalık kapıp yapacağım ..

Sarımsak çoğu yemeğe lezzet katar. Bence ısrarla sarımsaklı yapın bunu. Kukuleta'nın dediği gibi yoğurtu da bol koymak lazım. Ben de deneyeceğim; lezzetli olacak gibi duruyor. Nane, kekik de koyacağım. Lor'un tadını ne kadar bastrırırsam o kadar iyi...

lor yemekten zorlanan arkdaşlara bişey tavsiye edeyim tabi damak zevki beğenirsinizi beğenmezsiniz loru blendıra koyuyoruz uzerine domatez koyuyoruz sonrada bunu kepekli ekmekle birlikte yiyoruz gayet güzel oluyor :D

Back
Yukarı