YENİ EFSANE ERENİN BULK GÜNLÜĞÜ

ARKADAŞLAR MERABA BU SPORA BAŞLAYALI 1.5AY OLDU 33CM KOLLARIM 37CM OLDU HATLAR FALAN BAYA GELİŞME OLDU İLERKİ ZAMANDA RESİMLERİMİDE ATICAM İLK AY PEK DİKKAT EDEMEDİM BESLENMEME ŞİMDİ 15GÜNDÜR DÜZENLİ BU BESLENMEYİ UYGULUYORUM

7:30(KAHVALTI): 5YUMURTA BEYAZI 2 SARISI 50GR YAĞSIZ TUZSUZ LOR 50GR YULAF EZMESİ 1BARDAK YAĞSIZ SÜT DOMATES SALATALIK VS...
9:30(ARA ÖĞÜN): 1ADET YEŞİL ELMA 50GR TAVUK GÖĞSÜ(IZGARADA PİŞİRİLMİŞ) 1 KÜÇÜK AVUÇ KURUYEMİŞ
12:00(ÖĞLE YEMEĞİ)PİŞMEMİŞ)150GR TAHILLI MAKARNA 100GR IZGARA TAVUK ZEYTİNYAĞLI SALATA VE SEBZE(BROKOLİ,ISPANAK VS...) OMEGA 3 HAPI
2.30(ARA ÖĞÜN): 50GR MAKARNA 50GR IZGARA TAVUK 1KÜÇÜK AVUÇ KURUYEMİŞ
4:30(ANTREMAN ÖNCESİ):150GR MAKARNA 100GR TAVUK ZEYTİNYAĞLI SALATA VE SEBZE(BROKOLİ,ISPANAK VS...)
ANTREMANIN HEMEN ÖNCESİ AMİNO ASİT
ANTREMANIN HEMEN SONRASI 1ADET MUZ AMİNO ASİT,WHEY PROTEİN,GLUTAMİN
8.30(ANTREMAN SONRASI): 200GR TAVUK 50GR MAKARNA SADE SALATA VE SEBZE
YATMADAN ÖNCE 50GR YAĞSIZ TUZSUZ LOR PEYNİRİ VE GLUTAMİN

YEŞİL ÇAY VE PULBİBER TÜKETMEYE ÇALİŞIRIM

Sabah 5yumurta beyazi 2sarisi tavada yagsiz domates salatalik 50gr yulaf bir bardak yagsiz sut ile kahvaltimi yaptim okulda 50gr tavuk ve 1elma yedim simdi 150gr makarna ve 100gr makarna yicem ogle yemegi olarak

arkadaşlar yeni bir programla karşınızdayım bundan sonra forumda sürekli aktfim siz değerleri arkadaşlardanda yorumlarınızı bekliyorum her öğünümün resminide atıcam buraya ilk olarak yazayım aksam resim atıcam
Kalkar kalkmaz 1 bardak yüzde yüz portakal suyu
KAHVALTI: 5yumurta beyazı 1sarısı(teflon tavada yağsız olarak yapıyorum)
1adet salatalık 1adet domates
50gr yulaf ezmesi
1bardak yarım yağlı süt ve 1avuc kuruyemiş

ARA ÖĞÜN : 1adet elma ve 50gr ızgara tavuk göğsü ve salata
ÖĞLE YEMEĞİ: 100gr tavuk göğsü
150gr(pişmemiş ağırlığı) haşlanmış makarna
zeytinyağlı salata ve haşlanmış sebze
ARA ÖĞÜN: 50gr(pişmemiş ağırlığı)haşlanmış bulgur pilavı 50gr tavuk göğsü ve salata ve 1avuc kuruyemiş
ANTREMAN ÖNCESİ:150gr(pişmemiş ağırlığı)beyaz pirinç 100gr tavuk göğsü salata ve sebze
ANTREMANIN HEMEN ÖNCESİ: Amino asit
ANTREMAN HEMEN SONRASI: 1ölçek protein tozu 1ölçek glutamin 1adet muz
AKŞAM YEMEĞİ:200gr tavuk göğsü 50gr bulgur pilavı salata ve sebze
Yatmadan önce 50gr yağsız tuzsuz lor peyniri ve glutamin takviyesi

YÜZDE 15 yağ oranım var ölçüleride en yakın zamanda güncelleyip resimleri paylaşıcam
beslenme genel olarak böyle 1ay sonunda bakalım ne olacak

Back
Yukarı