qross

Üye
Herkese selam ;
Arkadaşlar bilimsel olarak denenmiş ve sonuca varılmış bir program buldum. Bu fullbody programı sizle paylaşmak istedim. Bu işte deneyimli kişiler mantıklı bir şekilde yorumlarsa sevinirim. (Hedef kilo almak bulk dönemindeyim)

1 - > Bench Press 3X10
2 - > Dumbell Fly 3X12
3 - > Dumbell Shoulder Press 3X12
4 - > Lateral Raise 3X15
5 - > Lat Pulldown 3X12
6 - > Cable Row 3X12
7 - > Barbell Curl & Dumbell Curl (SUPERSET) 3X10 - 10
8 - > Rope Pushdown & Bench Dips (SUPERSET) 3X10 - 10
9 - > Leg Extension 3X15
10 - > Squat 3X10
11 - Leg Curl 3X12

Zamanın da bende yaptım full body.
Full body var full body var.
Yazılan bu program beni kesmez. 3 sette kasım anca ısınıyor. İkinci 3 sette hareket bitip başka bölgeye geçiliyor. Anca pump olunur sokakta dolaşılır bu programla.
Zamanında Benim full body programım
Göğüs ve sırt 3 hareket 4 set tekrar min 7
Bazen hareket sayısı 4 te olabiliyor.
Bicep tek hareket çalışcaksam 5 set , 2 hareket çalışcaksam toplam 6 set
Triceps , omuzda aynı şekilde.
Bacak ta ise 5 yada 6 set hack squat yeterliiydi.

Bacakta squat ,leg curl yeterli.
Omuzda lateral yanina shoulder yerine ohp olmasi daha iyi bilesik olmasi acisindan.
Arka kolda dips yerine baska hareket olabilir. Ama yeterinde tecrubeliysen dips tabiki iyi ama herkes dipste direk tricepsi hedef alamaz triceps diye göğüs omuz calisirsin .

Benim nacizane fikirlerim bunlar. Ayrica bunun neyi bilimsel olarak kanıtlanmış sanki uzaya arac firlatiyoz standart fullbody işte. Hatta gereksiz hareketler barindiran bir fullbody sirta cable row yerine barbel row yada barfiks ekleyince bilimselliktenmi cikiyo ornek verdim.garip

Bacakta squat ,leg curl yeterli.
Omuzda lateral yanina shoulder yerine ohp olmasi daha iyi bilesik olmasi acisindan.
Arka kolda dips yerine baska hareket olabilir. Ama yeterinde tecrubeliysen dips tabiki iyi ama herkes dipste direk tricepsi hedef alamaz triceps diye göğüs omuz calisirsin .

Benim nacizane fikirlerim bunlar. Ayrica bunun neyi bilimsel olarak kanıtlanmış sanki uzaya arac firlatiyoz standart fullbody işte. Hatta gereksiz hareketler barindiran bir fullbody sirta cable row yerine barbel row yada barfiks ekleyince bilimselliktenmi cikiyo ornek verdim.garip
Bilimsellikten kastım hareketler değil. İtiş ve çekiş egzersizlerinde en iyi kas fiberlerini aktive eden egzersizler bunlar diyebiliriz. Lat pulldown yerine barfiks koymak daha mantıklı ona sözüm yok ancak kendi kilomla 3 tekrar yapabildiğim ve lat larımı hissetmediğim bir hareketi yapmak bana göre matıksız demek istediğim verimli egzersizlerden kendime en uygununu seçtim direk belli bir program yok[DOUBLEPOST=1583573424][/DOUBLEPOST]
Zamanın da bende yaptım full body.
Full body var full body var.
Yazılan bu program beni kesmez. 3 sette kasım anca ısınıyor. İkinci 3 sette hareket bitip başka bölgeye geçiliyor. Anca pump olunur sokakta dolaşılır bu programla.
Zamanında Benim full body programım
Göğüs ve sırt 3 hareket 4 set tekrar min 7
Bazen hareket sayısı 4 te olabiliyor.
Bicep tek hareket çalışcaksam 5 set , 2 hareket çalışcaksam toplam 6 set
Triceps , omuzda aynı şekilde.
Bacak ta ise 5 yada 6 set hack squat yeterliiydi.
4 - 5 set bir kas grubuna giriyorsan salodan çıkman kaaç saat sürüyo

Back
Yukarı