Body-bulding e başlamak istiyorum.Spor yapmadığım için kaslarım yeterince gelişmedi.Bu yüzden dsiplinli bir biçimde salona gideceğim.Spora mbaşladığım zaman supelement lerede başlamak istiyorum böylece daha iyi sonuç alabileceğime inanıyorum.Çünkü çok iştahlı biri değilim ve okul felan derken çok iyi beslenemiyorum.Yemek seçme huyumda var malesef
16 yaşındayım boyum 1.75 kilom 62 .Spor yapmadığım için koşunca hem yavaş koşuyorum hemde tıkanıyorum.Sigara kullanmıyorum.Sormak istediğim ürünler;
1. Hardline Amino 900:Ürünün arkasında 15 yaş altı çocuklar ve hamile kadınlar kullanmasın ve beslenme uzmanınıza danışarak kullanın diyor.Hap şeklinde.
2. Hardline Whey Pro (Whey Proteini) :Toz şeklinde.Ürünün arkasında 15 yaş altı çocuklar ve hamile kadınlar kullanmasın ve beslenme uzmanınıza danışarak kullanın diyor.
3.Hardline Progainer (Yüksek karbonhidratlı Kilo Aldırıcı):Toz.16 yaşındayım boyum 1.75 kilom 62.Kas kütlem çok az.Bunu kullanmam gerekir mi?
Bunların üçünü ardarda aynı zamanda kullanıcağım.Acaba yaşımdan dolayı bir sorun olur mu?Bu ürünlerin iç organlara zararları olur mu?(Bazı ürünler böbrekleri iflas ettiriyormuş:shock
Bu ürünlerin fiyatları uygun.Ayrıca geratin de kullanmam gerekiyor mu?Spor yapmadığım için tıkandığımı ve kas kütlemin az olduğunu söylemiştim.5 ayda farkı hisseder miyim acaba?(Biliyorum çok sıkıldınız bu tür sorulardan ama siz tecrubelisiniz)
Bana bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Hardline Amino 900:Ürünün arkasında 15 yaş altı çocuklar ve hamile kadınlar kullanmasın ve beslenme uzmanınıza danışarak kullanın diyor.Hap şeklinde.
2. Hardline Whey Pro (Whey Proteini) :Toz şeklinde.Ürünün arkasında 15 yaş altı çocuklar ve hamile kadınlar kullanmasın ve beslenme uzmanınıza danışarak kullanın diyor.
3.Hardline Progainer (Yüksek karbonhidratlı Kilo Aldırıcı):Toz.16 yaşındayım boyum 1.75 kilom 62.Kas kütlem çok az.Bunu kullanmam gerekir mi?
Bunların üçünü ardarda aynı zamanda kullanıcağım.Acaba yaşımdan dolayı bir sorun olur mu?Bu ürünlerin iç organlara zararları olur mu?(Bazı ürünler böbrekleri iflas ettiriyormuş:shock

Bana bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim.