Yeni başlıyorum. Hocalar ilgilenirse sevinirim (Resim var)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABC4R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ABC4R

Üye
Öncelikse herkes s.a.

16 yaşımdayım. 1 ay 2 haftadır fitness yapıyorum. Salona gidiyorum. İlk gittiğimde önce cardio gerekli dediler ve sadece cardio ağırlıklı çalıştım. Başlangıçta 93 kiloydum. Şuan 85 e kadar düştüm.

Salondaki hoca bana şuan tam zamanı olduğunu artık ağırlık çalışmam gerektiğini söyledi. Vücutta da biraz yağ kalmalıymış ona göre.

Benim size sorum. Sizce ben şuan başlamalı mıyım ağırlığa ? Yoksa cardio devam mı edeyim bir süre..

Resimlerim :

NOT : Resimlerde vucut belli olmuyorsa. Veyahut biraz küçük resim gibi.

Ölçülerim :

91 gögüs
33 kol
106 kalça :(
58 bacak

İlgilenirseniz minnettar kalırım. Saygılar..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:38 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:18 ----------

Öncelikse herkes s.a.

16 yaşımdayım. 1 ay 2 haftadır fitness yapıyorum. Salona gidiyorum. İlk gittiğimde önce cardio gerekli dediler ve sadece cardio ağırlıklı çalıştım. Başlangıçta 93 kiloydum. Şuan 85 e kadar düştüm.

Salondaki hoca bana şuan tam zamanı olduğunu artık ağırlık çalışmam gerektiğini söyledi. Vücutta da biraz yağ kalmalıymış ona göre.

Benim size sorum. Sizce ben şuan başlamalı mıyım ağırlığa ? Yoksa cardio devam mı edeyim bir süre..

NOT : Resimlerde vucut belli olmuyorsa. Veyahut biraz küçük resim gibi.

Ölçülerim :

91 gögüs
33 kol
106 kalça :(
58 bacak

İlgilenirseniz minnettar kalırım. Saygılar..

Boyum 1.82 ** Şuanki kilom 85

yaşın body için biraz genç vucudunu aşırı zorlamadan ağırlık hareketlerine başlaya bilirsin. Ama 16 yaşında yapabileceğin en iyi spor yüzmedir. Yüzmede kas sistemin gelişir vucudun şekillenir boyun uzar omuzların genişler. Su ayrıca insan vucudundaki negatif iyonları alır vucudu rahatlatır. Ben senin yaşında olsaydım direk yüzmeye yazılırdım..

yaşın body için biraz genç vucudunu aşırı zorlamadan ağırlık hareketlerine başlaya bilirsin. Ama 16 yaşında yapabileceğin en iyi spor yüzmedir. Yüzmede kas sistemin gelişir vucudun şekillenir boyun uzar omuzların genişler. Su ayrıca insan vucudundaki negatif iyonları alır vucudu rahatlatır. Ben senin yaşında olsaydım direk yüzmeye yazılırdım..

Hocam peki vücudun iriliğiyle ilgili bir bilgi verseniz ?

Ölçülerimi de girdim oraya.

Kilom boyumdan fazla şuan. 5 kilo falan vermem gerekmiyor mu sizce?

Back
Yukarı