kryctn
Üye
Öncelikle herkeze selamlar...
Ben Akdeniz Üni.Besyo'da okuyorum.Bu spora yeni başlayacağım.
Daha önce 8 yıl futbol oynadım,şu anda da hobi olarak amatör futbol oynamaktayım,tenis ve scubaylada uğraşmaktayım.
Soğuk Vücut Ölçülerim:
Kol:35
Omuz:123
Bel:86
Göğüs:107
BKI:23,3
Boy:185
Kilo:80
Bu arada kendimi görmek ve vücüt hamlığımı atmak amacıyla bu ay toplam
5-6 kez salona girebildim.
Salonda yaptığım hareketler ise,ilk başlarda bench de 30 kilo ile 4*15 yapiyordum son üç antrenmanda ise,50 kilo ile 4*10RM yaptım,enseye press,kelebek,crunch-machine gibi hareketleri de yavaş yavaş çalıştım.
Eklediğim fotoğrafların kalitesi açısından da özür dilerim.Evde webcam ile bu kadar çekebildim.Ama antrenmanlara başlayınca salonda daha iyilerini çekeceğim.
Ayrıca supplement olarak protein tozu kullanmak istiyorum.
Size aktarabildiklerim kadarıyla,yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim...bench_O
Ben Akdeniz Üni.Besyo'da okuyorum.Bu spora yeni başlayacağım.
Daha önce 8 yıl futbol oynadım,şu anda da hobi olarak amatör futbol oynamaktayım,tenis ve scubaylada uğraşmaktayım.
Soğuk Vücut Ölçülerim:
Kol:35
Omuz:123
Bel:86
Göğüs:107
BKI:23,3
Boy:185
Kilo:80
Bu arada kendimi görmek ve vücüt hamlığımı atmak amacıyla bu ay toplam
5-6 kez salona girebildim.
Salonda yaptığım hareketler ise,ilk başlarda bench de 30 kilo ile 4*15 yapiyordum son üç antrenmanda ise,50 kilo ile 4*10RM yaptım,enseye press,kelebek,crunch-machine gibi hareketleri de yavaş yavaş çalıştım.
Eklediğim fotoğrafların kalitesi açısından da özür dilerim.Evde webcam ile bu kadar çekebildim.Ama antrenmanlara başlayınca salonda daha iyilerini çekeceğim.
Ayrıca supplement olarak protein tozu kullanmak istiyorum.
Size aktarabildiklerim kadarıyla,yapacağınız yorumlar için çok teşekkür ederim...bench_O
Eklentiler
Son düzenleme: