Yeni başlıyorum.

Bugün yazıldım, yarın başlıyorum. Bazı sorularım olacak.
1-Giderken spor çantasına neler koymalıyım?
2- ilk gün boy, kilo ölçümü yaparlar mı?
3-Aletleri kullanmak zor mu?
4-Genel olarak salonlar kaç gibi dolu, kaç gibi boş olur?

el havlusu, banyo yapıcaksan duş malzemeleri, eşofman, tişört, deodorant
bazı yerler yapar bazı yerler yapmaz, isteğine bağlı
sana gösteriyorlar nasıl kullanıcagını
gittigin salona bağlı ama genel olarak 8 gibi doluluk oranı artar. akşam 5'e kadar da boş denilecek kadar az kişi olur

1-Havlu eşofman proteinlerin shake veya yemeğin
2-Ölçülerini alırlar boy kg ve bicepsini belini
3-Öğretir hocan
4-Sabahları boş olur

1 de iyi bende genelde 1 de giderdim 11 de 12 de giderdim 5 den sonra dolar
Kimse olmuyor muydu salonda[DOUBLEPOST=1504702861][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bana kilo alıp kas mı yapmak istiyorsun yoksa zayıflamak mı amacın diye sorup ona göre mi program verilecek? Bu arada ben boy, kilo ölçümünü yapmasını istiyorum eğer hoca yapmazsa, hocam boy, kilo vs ölçümü yapar mısınız diye sormamda bir sakınca olmaz dimi

Kimse olmuyor muydu salonda[DOUBLEPOST=1504702861][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar bana kilo alıp kas mı yapmak istiyorsun yoksa zayıflamak mı amacın diye sorup ona göre mi program verilecek? Bu arada ben boy, kilo ölçümünü yapmasını istiyorum eğer hoca yapmazsa, hocam boy, kilo vs ölçümü yapar mısınız diye sormamda bir sakınca olmaz dimi

Hoca yeni başlayanların programını verecek sana istersen hocana söyle ölçülerini alsın

Hmm peki son sorumu sormak istiyorum. Hocalar ilk gün yardım edecek ya hani bu ne zamana kadar devam eder? 2.gün çalışmaları tek başıma yapmama izin verir mi

Back
Yukarı