Yeni başladım önerileriniz ve yardımlarınız

Selamlar Abilerim, kardeşlerim.
Spor salonu / Fitness'a yaklaşık 1.5 hafta önce başladım ve gayet memnunum bazıları yaşım gereği daha çok basketbol oynayıp boyumu atmam gerektiği vs. söylüyor lâkin hem sporumu hem de basketbolumu oynuyorum 1.60 boyunda 62 kg dayım yağ oranım %15 fazla kol ve sırt meraklısı değilim antrenörümün 1 aylık programına uyuyorum beslenmeme gayet dikkat ediyorum yağ fazla tüketmiyorum neredeyse hiç tüketmiyorum, genellikle proteine dayalı besleniyorum antrenörümden program listemi almadım lâkin fazla ağırlığa girmiyorum sadece makine ağırlıklarında 6-7ye takıp 4x10 setleri şeklinde ilerliyorum kanat kol vs. o makinelerde kola dayalı egzersizim 15 dakika bisiklet ve koşu bandı 7.0 sabit hızda koşuyorum cybix makinesinde, koşum bittikten sonra mekiğe geçiyorum yukarıda 4x10 sıradan egzersizler bacak kaldırma vs. Kaç ayda fit bir vücuda kavuşabilirim? günden güne kendimde değişme görüyorum ve biraz da olsa önceden alt yapım var six packim ve sağlam bir kolum olmasa da önceden gözüken karın kaslarım şu anda o kadar da belirgin değil sadece antremandan sonra belirginleşiyor.
Kolumu ölçtüğümde 32 cm gibi bir rakam aldım. Bana önerileriniz vs. varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz yaza kadar sağlam bir vücuda ulaşmam için

Back
Yukarı