Yeni başladım,5 öğün yemek yiyecekmişim..

Bugün ilk kez hayatımda body başladım.Heryerimi çalıştıran bi body programı yazdı 3x8 li.177 boy 75 kiloyum.Göbek ve meme sarkma var.Hoca kilon az dedi 5 ögün iyi beslenmen gerekiyor dedi doğru mu sizce ? Antrenma öncesi sonrası ve 5 ögünlü beslenme programı yazabilirmisiniz ?

Kimse size beslenme programı yazıp bunu uygula demez. Forumun beslenme bölümünde önemli bilgiler mevcut. Yemek tarifleri bölümünde de yiyebileceğiniz alternatif besinler var. Önce 5 öğün beslenmem lazımmış diye konu açmadan araştırma yapsaydınız keşke. Bu 5 öğün ana öğün gibi yemeyeceğini de öğrenmiş olurdun.

Arkadaşlar hocaya hatta 2 kere sordum 5 ögün ana yemek dedi.Ara değil dedi.Doğru mu sizce ?

hoca kilo alasın diye yapmış olabilir.kilon nasıl az onu anlamadım dostum?boyuna göre iyi aslında.bence çok yeme body yaparken zaten alırsın merak etme:)önemli olan aldığın kiloyu yağ olarak değil kas olarak almak.bunuda bodyle yaparsın ancak...sonuç olarak kilon normal daha ne olacak 90 kilomu olacaksın?

Arkadaşlar hocaya hatta 2 kere sordum 5 ögün ana yemek dedi.Ara değil dedi.Doğru mu sizce ?

Öncelikle şöyle bir düşünelim, 5 ana öğün nasıl bir insan yer ? Yer tabi ama siz profesyonel değilsiniz. Vücutunuzun ihtiyacı olan besinleri almanız gerekiyor. 5 ana öğünü kaç saatte böleceksiniz ? 3 er saate bölseniz bile, siz 3 saatte örnek vermek gerekirse tavuk göğsü yiyebilir misiniz. Bir yerden sonra gitmez. Ara öğünler olacak onun doğrusu.

Back
Yukarı