Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün ilk kez hayatımda body başladım.Heryerimi çalıştıran bi body programı yazdı 3x8 li.177 boy 75 kiloyum.Göbek ve meme sarkma var.Hoca kilon az dedi 5 ögün iyi beslenmen gerekiyor dedi doğru mu sizce ? Antrenma öncesi sonrası ve 5 ögünlü beslenme programı yazabilirmisiniz ?
Kimse size beslenme programı yazıp bunu uygula demez. Forumun beslenme bölümünde önemli bilgiler mevcut. Yemek tarifleri bölümünde de yiyebileceğiniz alternatif besinler var. Önce 5 öğün beslenmem lazımmış diye konu açmadan araştırma yapsaydınız keşke. Bu 5 öğün ana öğün gibi yemeyeceğini de öğrenmiş olurdun.
hoca kilo alasın diye yapmış olabilir.kilon nasıl az onu anlamadım dostum?boyuna göre iyi aslında.bence çok yeme body yaparken zaten alırsın merak etmeönemli olan aldığın kiloyu yağ olarak değil kas olarak almak.bunuda bodyle yaparsın ancak...sonuç olarak kilon normal daha ne olacak 90 kilomu olacaksın?
Öncelikle şöyle bir düşünelim, 5 ana öğün nasıl bir insan yer ? Yer tabi ama siz profesyonel değilsiniz. Vücutunuzun ihtiyacı olan besinleri almanız gerekiyor. 5 ana öğünü kaç saatte böleceksiniz ? 3 er saate bölseniz bile, siz 3 saatte örnek vermek gerekirse tavuk göğsü yiyebilir misiniz. Bir yerden sonra gitmez. Ara öğünler olacak onun doğrusu.