Yeni başladım beslenme günlüğüm.Yardım bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tur1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tur1

Üye
1.84 boyunda 83 kg'ım şuanda. Amacım çok kilo almadan daha dogrusu yaglanmadan kas kazanmak. Ama yaglanmak istemiyorum...
1 gün antrenman 1 gün cardio yapıyorum. Cardio olarak yarım saat ip atlıyorum ona ilaveten akşamları da basketbol maçı .
Kahvaltı

Saat 13:00-14:00
4 Yumurta akı + 1 sarısı + bol sebzeli salata. yanında kibrit kutusu büyüklügünde 1 peynir. 2 dilim kepek ekmegi.

Saat 15:30-16:00
Makarna yada pilav. Yanında bol salata.

Saat 17:30 - Antrenman

Antrenman çıkışı 500ml bir tane meyve suyu.

Saat 18:30
Ton balıgı yada haşlanmış tavuk. 2-3 dilim kepek ekmegi.

Saat 22:00

Salata + 500 ml Light süt

Saat 2-3 yatış.

Yorumlarınızı , düzeltmelerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
oneclıle proteın oldukca az kılonun 1.5-2 katı proteın alman gerekır gunluk buda sneın ıcın 125-170gr arası yapar eger her ogunde 35gr proteın alamk ıstesen 4-5 ogun yemen gerekır

kahvaltıda bıraz daha fazla basıt karbonhıdratlara onem ver orn/ uzum suyu-bal-recel gıbı kompleks karbonhıdratta bıraz daha fazla al orn/yulaf-bugday ezmesı ve unutmadan kahvaltıda daha fazla proteın alabılırsın ornegın yumrtlarını psırıken ıcıne 150gr lor koyman ıdeal olur

spor sonrası meyva suyu eger uzum suyusa muekmmle bır sey yaptıgını bılemn gerekır

yatmadan oncede kaseın proteını ekle programına orn/lor peynnırı-kasar peynırı

ogunlerınde proteın ve karbonhıdrat bıraz fazla olsun yaglanmadabn kılo almak ıstesen bıle bunlar cok az

Değerli üyemiz;
Açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.Bu yüzden günlük bölümü dışında taşınmıştır.
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı