Yeni Başladım beslenme ve makina da hareektler nasıl?

Selam ve saygılar hayırlı cumalar 2 gün kardiyo bisiklet ile ısınma yaptıktan sonra 1 gün dinlendim ve dün hocayla görüştüm ve adam akıllı kol ve bacak ağırlıklı çalışmak kollarıı ve bacakları kalınlaştırmak istediğimi belirttim protein ağırlıklı beslenmeme salık verdi günde 6 tane makina 10x3 set verdi makinalarda kol bacak göğüs ve omuz var sizce faydası olur mu ne kadar süre yapmalıyım malum hocalara da çok fazla güvenemiyorum açıkcası biz zorlamayınca pek ilgilenmiyorlar makinaların faydası ne kadar olur dumbel ve z bar'a ne zaman geçerim ramazan ayına kadar adam akıllı kaslanmak hacimlenmek kilo almak istiyorum pantolon altından içlik giymek istemiyorum uzun kollu gömlek yerine sıcaklarda tişört giymek istiyorum yaş 42 kilo 70 ve tarıda hep bel göbek çevresi yağlanması var dedi hoca kilo aldıkca yağ olarak alıyoruz bu durumda beslenme de nelere dikkat etmem lazım hangi hareketleri tavsiye edersiniz size akşam bana makina da yazılan programların adını yazabilirim fikriniz nedir teşekkürler saygılar

Back
Yukarı