Yeni başladım fitnesse yardıma ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan schewa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

schewa

Üye
arkadaşlar salondaki hocalar pek bilmiyor gibi geliyor bana, pek ilgilenmiyorlar gibi. Rica etsem bana yıllardır yapan tecrübeli ve bilgili bir arkadaş antrenman programı yazarsa sevinirim daha bugün başladım, haberiniz olsun.[DOUBLEPOST=1552341852][/DOUBLEPOST]Boy 1.78 kilom 65 kiloda almam gerekiyor

arkadaşlar salondaki hocalar pek bilmiyor gibi geliyor bana, pek ilgilenmiyorlar gibi. Rica etsem bana yıllardır yapan tecrübeli ve bilgili bir arkadaş antrenman programı yazarsa sevinirim daha bugün başladım, haberiniz olsun.[DOUBLEPOST=1552341852][/DOUBLEPOST]Boy 1.78 kilom 65 kiloda almam gerekiyor

Hedefin nedir abim? Bana bir program yazın dersin, adamın biri çıkar bir program yazar, sende yapmaya kalkarsın, ömür boyu sakat kalırsın Allah korusun... Bu tür konu başlıkları açarken dikkat edin lütfen.

Benim hedefim şu
şu yaştayım,
bütçem bu
vücut olculerım bu.
vs.

-da ayrı yazılacaktı. şöyle bir şey var. bu tür başlıkları açmadan önce forumu araştırsan tarasan zaten bir sürü program beslenme planı bulacaksın. ama şöyle bir şey var sen kendi vücudunu bilmen gerekiyor yani en iyi program ve en iyi diyeti sen kendin bulacaksın.

Üye olayım, sorayım, hazır bi şekilde önüme gelsin.
Sadece forum kirliliği oluşuyor böyle. Birazcık forumu tarasan hem cevap gelecek diye beklemezsin hem de zilyon tane program bulursun.

Back
Yukarı