Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1) şimdi önce kendimden bahsedeyim 19 yaşındayım 175 boy 86 kiloyum yeni spor yapmaya başladım 2 tane derdim çok büyük 1. Yanlar 2. Göbek bunlardan nasıl kurtulurum kafaya taktım gerekirse yağ yakıcı takviyede kullanabilirim bunları eritmek için gerekli antremanlar hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim
2) hergün spor yapmak sizce doğrumudur yada ne sıklıkla yapmalıyım yada acaba 1 gün alt taraf 1 gün üst tarafmı çalışmalıyım
3) ve son olarak protein tozu ve l-carnitine kullanmayı düşünüyorum sizce kullanmalımıyın
Cevaplarınınz için şimdiden teşekkürler ama lütfen bilenler yorum yapsın yanlış yönlenmiyim
Kardeş öncelikle yanları eritmek büyük problem onlar için baya bi ugraşmalısın asla vazgeçme. Sıkı çalış. Karın eritmek için mekik çek internette karın antremanları bulabilirsin degişik degişik onlar yardımcı olur sana. Hergün spor yapılmaz kaslarının dinlenmesi lazım yoksa kasların zedelenir. Kasların dinlenmeli. Kullandıgın ilaçlar seni o anlık götürür bıraktıgın zaman eskisi gibi olursun. Sporlu günlerr
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız. Arama Kelimeleri : protein tozu, kreatin, kilo verme, zayıflama
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Yukarıdaki arama kelimelerini ya da aklınızdaki konuyu arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.