attraction
Üye
Arkadaşlar 1 hafta önce spor salonuna kaydoldum.Hocam vücuduma uygun bir program hazırladı ama bana çok hafif geldi.Sizinde önerilerinizi almak istedim.
Öncelikle
Boy:175
Kilo:56
Haftada 4 gün spora gidiyorum ve programım şöyle;
15 dk kardiyo(Koşu bandında)
Push Up 3x15
Chın Up 3x15
Dumbell Sıde lateral 3x15
Chın Up Reverse 3x15
Bench Dıps 3x20
Dumbell Lunge 3x15
Crunch Leg Up 4x20
Leg raıses 4x20
Abdomınal crunch 4x20
Bana göre programım çok hafif hocamlada konustum ama yasım geregı bu programın ıyı oldugunu soyledı.Aralıkta yeni ve daha ağır bir program hazırlayacıgını soyledı.Zaten burdaki hareketlerın 5-6 tanesini kendi vücüt ağırlığımla yapıyorum.Sizce bu programla bir gelişme kaydedebilir miyim?
Son olarak bir beslenme programım yok.Bi konu actım sartlarımı yazarak bana uygun bi beslenme programı hazırlayabilcek biri var mı diye ama konu kilitlendi o konudada yardımcı olursanız cok sevinirim
Teşekkürler
Öncelikle
Boy:175
Kilo:56
Haftada 4 gün spora gidiyorum ve programım şöyle;
15 dk kardiyo(Koşu bandında)
Push Up 3x15
Chın Up 3x15
Dumbell Sıde lateral 3x15
Chın Up Reverse 3x15
Bench Dıps 3x20
Dumbell Lunge 3x15
Crunch Leg Up 4x20
Leg raıses 4x20
Abdomınal crunch 4x20
Bana göre programım çok hafif hocamlada konustum ama yasım geregı bu programın ıyı oldugunu soyledı.Aralıkta yeni ve daha ağır bir program hazırlayacıgını soyledı.Zaten burdaki hareketlerın 5-6 tanesini kendi vücüt ağırlığımla yapıyorum.Sizce bu programla bir gelişme kaydedebilir miyim?
Son olarak bir beslenme programım yok.Bi konu actım sartlarımı yazarak bana uygun bi beslenme programı hazırlayabilcek biri var mı diye ama konu kilitlendi o konudada yardımcı olursanız cok sevinirim

Teşekkürler