Yeni Başladım yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

merend

Üye
Öncelikle merhaba ben eren 17 yasındayım, 1.82 boyunda 63 kiloyum. 1 hafta önce bir spor salonuna kaydoldum. Hoca kuvvet çalışması verdi. Haftada 3 gün aynı hareketleri yapıyorum. 1 ay sonra normal çalışma yaptırcakmış. Benim asıl sorum beslenmeyle ilgili. Vücudumda %9 yağ varmış. Ben her gün sabahları 1 yumurta 2 bardak süt ve 2dilim ekmek, okulda öğlen aralarında, yarım ekmek arası ton balıklı + lor peynirli sandviç ve 200ml ayran, akşamlarıysa; haftada 2 gün makarna, 2 gün tavuk göğsü, 2gün balık ve 1 gün et yiyorum. Bunu hocam vermedi zaten pekte ilgili değil hoca, kendim araştırıp yaptım. Sizce doğru mu? Öğrenciyim tavsiyelerinizi ona göre verirseniz çok iyi olur :D Bide ben dumbell hareketlerini falan anca 5kg ile yapabiliyorum sıkıntı olurmu? makinedede 4e 5e falan takıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

şu aşamada ağırlığın pek önemi yok sanırsam. genelde ilk haftalar yada ilk ay bu programlar veriliyor. şimdi öğlen yemeğinde hem ton hem lor - ayran bana pek uygun gelmedi şöyle uygun gelmedi ton yiyebilirsin tabi ekmeğinde tam buğday olsun :) loru ise yatmadan yaklaşık 1 saat önce tüketmeni önerebilirim . Kahvaltı çok önemli yumurta sayısını şimdilik 2-3 e çıkarırsan protein açısından daha iyi olur sütü ise 1 bardağa düşürmen yeterli olacaktır . 2 gün makarna 2 gün tavuk demişsin bunu tavuk+makarna yada pirinç , bulgur + tavuk şeklinde yapabilirsin yani tek öğünde sadece karbonhidrat alma demek istiyorum tavuk makarna pirinç artık damak tadına göre anlatabildiysem :) . öğlen 1 avuç kuruyemiş tüketebilirsin fındık badem ceviz vb. şimdilik iyi yoldasın uykuna beslenmene antremanlarına dikkat et gerisine takma fazla :) hareketleri doğru yapmaya bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı