Yeni Başladım, Yaza Kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akdenizde ünv. öğrencisiyim. yaşım 20
1.80 boy, 76 kiloyum. Göbek ve yan belden biraz şikayetçiyim, kilo fazlam var gerçekten.

3 ay içinde neler yapabileceğimi merak ediyorum.
beslenme programım şöyle:
Sabah 2 dilim yağsız kaşarlı tost.
antremandan sonra okul yemeği.
okuldan eve gelince de dondurulmuş nugget veya tavuğu tost makinesinde ısıtıp yiyorum.

antreman iste 40 dakika koşu, 20 dakika bisiklet ve 15 dakika da kol, omuz egzersizleriyle geçiyor.

aman aman bir kas beklentim yok, göbeğim gitsin ve tshirt giyince fit durayım yeter.

önerdiğiniz veya yanlış yaptığım bir şey varsa paylaşırsanız çok sevinirim :)

Akdenizde ünv. öğrencisiyim. yaşım 20
1.80 boy, 76 kiloyum. Göbek ve yan belden biraz şikayetçiyim, kilo fazlam var gerçekten.

3 ay içinde neler yapabileceğimi merak ediyorum.
beslenme programım şöyle:
Sabah 2 dilim yağsız kaşarlı tost.
antremandan sonra okul yemeği.
okuldan eve gelince de dondurulmuş nugget veya tavuğu tost makinesinde ısıtıp yiyorum.

antreman iste 40 dakika koşu, 20 dakika bisiklet ve 15 dakika da kol, omuz egzersizleriyle geçiyor.

aman aman bir kas beklentim yok, göbeğim gitsin ve tshirt giyince fit durayım yeter.

önerdiğiniz veya yanlış yaptığım bir şey varsa paylaşırsanız çok sevinirim :)
Merhaba ;

Hevesinizi kırmak istemem fakat forumu araştırırsanız , sizin gibi böyle konularda bilgi almak isteyen çok fazla kişinin konu açtığını görebilirsiniz. Lütfen önce formu araştırın ve sorunuzun cevabı yok ise yeni konu açınız.
iyi forumlar

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı