yeni başladım

bench_Omerhaba. 1 aydır body yapıyorum ve haftada 3 gün gidiyordum. her gittiğimde aynı programı çalışıyorum. bu ne kadar doğru bilmiyorum ama. bana yanlış gibi geliyor..
bilgilendirirmisiniz.

hocam sağolun. bu supplementlerde kafama takılan bir soru var.
1- kilo aldırıcılar
2- protein tozları diye ayrı kategoriler var. mantken ikiside kilo ve kas yapıyor anladığım kadarıyla. ama ürünler farklı. şimdi ben hangisinden almalıyım karar veremedm. hatta hocamlada konuştuk o kilo aldırıcı almalısın diyordu. sonradan oda karar veremedi.. çünkü seçtiğimiz ürünler kombine olarak veriliyor ve ikisindede önemli şeyler var... sizce zayıf bir kişi kilo aldırıcı ilemi başlamalı yoksa direk proteinlemi karar veremedim.

boy 176 kilo 72 yaş 24

Aynı şekilde benim de 1. ayımı bitirmek üzereyim.Yanlız salonumda ki görevli hiç ilgilenmiyor.Hareketleri birer kere gösterdi ve gitti hiç takip etmiyor beni.hareketlerin ayrıntılarını ben forumdan araştırıp buldum.şimdide bana weider premium whey (2,3 kg)'i 300 e satmaya çalışıyor piyasada daha ucuz.
Sizce kaçıncı ayımda protein tozuna başlamalıyım?Hangi proteini kullanmalıyım?
Yaşım 18,kilom 67,5,boyum 1,81

Weider Mega Mass 2000 ve Weider Premium Whey(2,3kg) bunları tavsiye edenler oldu.ama ben sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

Aynı şekilde benim de 1. ayımı bitirmek üzereyim.Yanlız salonumda ki görevli hiç ilgilenmiyor.Hareketleri birer kere gösterdi ve gitti hiç takip etmiyor beni.hareketlerin ayrıntılarını ben forumdan araştırıp buldum.şimdide bana weider premium whey (2,3 kg)'i 300 e satmaya çalışıyor piyasada daha ucuz.
Sizce kaçıncı ayımda protein tozuna başlamalıyım?Hangi proteini kullanmalıyım?
Yaşım 18,kilom 67,5,boyum 1,81

Weider Mega Mass 2000 ve Weider Premium Whey(2,3kg) bunları tavsiye edenler oldu.ama ben sizin yorumlarınızı merak ediyorum.

Soru ö.m yoluylada sorulmuş.

yeni başlayanlara tavsiye etmiyoruz
okuyunuz
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...ni-ba-layanlarda-supplement-kullan-t8691.html

hocam linkte bu olayı çk güzel açklamışsınız. teşekkürler. benimde bir altyapım vardı önceden. 9 yıl kickbox yaptım ve ara sıra body çalıştığımız günlerde vardı. yani buda bir alt yapımıdır.?

Back
Yukarı